Despăgubiri de până la 2700 de Euro pe lună pentru cei care au suferit complicații temporare sau permanente în urma vaccinării

0

Se întâmplă în Austria: Cosiliul Federal a adoptat – pe lângă obligativitatea vaccinării – și modificări ale Legii privind daunele de vaccinare.

Cei care au suferit complicații în urma vaccinării pot primi despăgubiri de la stat care merg de la o plată unică de 1.300 de euro până la 2.700 euro pe lună pentru cei care rămân cu daune permanente.

Dintre cele 367 de cereri pentru daune ale vaccinării în 2021 – în medie una pe zi – majoritatea au drept cauză vaccinurile împotriva coronavirusului, notează ziarulromanesc.at.

Aceeași publicație menționată în paragraful precedent informează că o astfel de cerere are la bază un raport medical în care, după cerere, se clarifică cât de probabil este ca prejudiciul menționat să fi putut fi cauzat de vaccinare – de exemplu în cazul trombozei venei cerebrale sau inflamației mușchiului cardiac.

Va fi interesant de urmărit dacă și alte țări vor introduce astfel de modificări.

Mai multe detalii AICI – CLICK.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate