Descinderi și percheziții domiciliare în Piatra-Neamț

1

Peste 1.700 de pachete de țigarete au fost descoperite, în urma a șase percheziții desfășurate ieri, 3 februarie, de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, într-o piață agroalimentară din Piatra Neamț.

În continuarea cercetărilor într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, la data de 3 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au efectuat șase percheziții domiciliare, în municipiul Piatra Neamț, la domiciliile a trei persoane și într-o piață agroalimentară.

În urma descinderilor, în mai multe spații administrative ale pieței agroalimentare și spații comerciale ce nu figurau a fi închiriate, polițiștii au descoperit 1.701 de pachete de țigarete, de proveniență străină.

Ţigaretele descoperite, susceptibile a fi provenite din contrabandă, au fost ridicate de poliţişti în vederea indisponibilizării.

Polițiștii continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale și tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate.

SURSA: IPJ NEAMȚ

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. gelu cracana spune

    O întrebare? doar în piața centrală a orașului Piatra Neamț? mai mergeți și pe la țară, veți decoperi că multe ”crâșme”, ale baronilor locali vând țigarete pe sub mână. Exemplu…satul Ștefan cel Mare, ce aparține baronului local ce conduce comunitatea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate