Descinderi în cartierele Văleni 1 și Văleni 2

1

În cadrul unei conferințe de presă la sediul ALDE, consilierul local din partea ALDE Neamț, Cătălin Misăilă, a declarat că în cursul dimineții de joi, 22 septembrie, au avut loc descinderi în cartierele Văleni 1 și Văleni 2.

Împreună cu poliția locală, poliția municipală și reprezentanți ai societății Locativserv s-au făcut verificări la nivelul contractelor de închiriere: dacă corespunde numărul de persoane, dacă există datorii etc.. După un inventar făcut de Locativserv s-au descoperit 24 locuințe sociale, 10 de ANL-uri și 2 locuințe din fondul locativ de stat goale.”, a declarat consilierul local Cătălin Misăilă. Acesta a mai declarat că astfel de descinderi vor avea loc și în cartierul Speranța.

În urma deblocării situației financiare la nivelul Locativserv, în perioada următoare se vor acorda noi locuințe  solicitanților, conform graficului stabilit.

1 Comentariu
  1. mosskyto spune

    În speranța jumate din cei care locuiesc aici stau fără forme legale….Dar nu îi controlează numeni……aici dacă spargi ușă la un apartament poți sta liniștit că nu vine nici dracu sa vadă cine si cum sta….e ca la nebuni astea nici bani nu stiu sa încaseze ,sânt oameni care au mii de lei la chirie si asociație dar locuiesc fără nici o grijă!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate