Deschiderea unui punct de lucru la Roman pentru preluarea cererilor şi eliberarea paşapoartelor simple electronice

0

Astazi, 01.11.2011, ora 11.00, la sediul Serviciului  Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Roman, domnul prefect Mihai Archip va participa la deschiderea punctului de lucru mobil pentru preluarea cererilor şi eliberarea paşapoartelor simple electronice.


Alături de domnul Prefect, vor participa la deschiderea oficială, Ministrul Secretar de Stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, domnul Mihai CAPRĂ şi domnul Chestor Dr. Aurel Vasile SIME, director general în cadrul Direcţiei Generale de Paşapoarte.

Acest punct de lucru din oraşul Roman va fi deschis pentru început, o zi pe săptămână, când echipa de la Serviciul Public Comunitar Evidenţa Paşapoartelor Simple Neamţ se va deplasa pentru a prelua cererile pentru paşapoarte simple electronice şi pentru a elibera paşapoartele a căror cerere a fost depusă anterior. Ziua de lucru  o vom stabili în funcţie de nevoile romaşcanilor şi  posibilitatea echipei de a se deplasa la faţa locului. ” a declarat prefectul Mihai Archip.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate