Deputatul Vlad Marcoci s-a saturat sa taca

5

Interviu in exclusivitate cu deputatul Vlad Marcoci despre  nesfarsitul conflict politic din Neamt, dar si despre taxe, impozite, proiectele legislative ale PSD si metode care sa vina in sprijinul accesarii fondurilor europene de catre tinerii nemteni.
La intrebarea ce ar face daca ar fi in locul lui Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt, domnul Vlad Marcoci a spus ca ar face exact ce face si Ionel Arsene … mai multe in interviul de mai jos.

Desigur, si pentru domnul deputat ziarpiatraneamt.ro a repartizat o melodie in cadrul initiativei „Melodia care te urmareste”.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. undeva candva spune

  bună ziua !

  domnule reporter, dvs ați înțeles ceva din acest interviu ?
  domnule reporter, dvs considerați că am auzit ceva nou ?

  să fim serioși, e doar un politician ca toți alții, nu cred că stă cineva 50 minute să-l asculte …

  la revedere !

 2. Cineva pe net spune

  GURU Feraru, poate iti iei un concediu si ne mai lasi sa respiram. NE-AM SATURAT SA TE TOT INTALNIM CA VASNIC COMENTATOR PESTE TOT. Intoarce-te la papagalii tai. Printre ei iti sta bine.

  1. feraru marcel spune

   Vajnic, Bula,Vajnic. Uite d-aia nu poti tu respira. De intelijent. N-am stat niciodata printre voi si nici nu ma trage inima.

 3. legio spune

  Dl Marcoci ar trebui sa-si rezolve situatia la investitia din Roznov, care poluiaza atmosfera intr-un mod devastator, oare oficiul de mediu a luat vreo masura sau au urmarit aceasta investitie dupa ce si-au dat avizul ptr functionare. Si oamenii din acea zona sau saturat sa tot inghita praful instalatiei.

 4. feraru marcel spune

  Uite cu nenea asta tre sa vorbeasca nenea cela din tara Francilor. Ala dizmierdat de media si furat de …..hoti. Omu’-i forestier cu vechime si-o sa stie sa-l indrume.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate