Deputatul Vlad Marcoci: Îndemn pentru nemțeni să meargă la vot pe 5 iunie

1

În cadrul unei conferințe de presă deputatul Vlad Marcoci, candidat din partea PNL la alegerile locale din 5 iunie a apreciat faptul că această lună de campanie electorală, cu mici excepții, s-a desfășurat în limita normalității. De asemenea, Vlad Marcoci a ținut să adreseze un mesaj contracandidaților.

Doresc chiar să le adresez mulțumiri competitorilor, mai ales din mediul rural. Totodată le adresez un mesaj pentru zilele care urmează, pentru că aceste zile sunt încărcate de multă emoție, mulți poate speră că pe ultima sută de metri pot influența în anumite condiții rezultatul final și pot să scape caii din mână și să încerce să facă lucruri care sunt împotriva legii. Eu le spun lor și alegătorilor că nu este bine să se întâmple asta, legea este foarte strictă și cred că nu merită să se procedeze în acest fel: să se dea bani și anumite bunuri pe ultima sută de metri. Cu toții ne dorim o stare de normalitate, să intrăm într-un mod de a face politică și astfel de obiceiuri să dispară.”, a declarat Vlad Marcoci.

De asemenea, deputatul de Neamț a făcut un îndemn pentru alegători să meargă în număr cât mai mare la vot și a explicat care sunt consecințele votului într-un singur tur.

Vreau să invit alegătorii să se gândească foarte bine în momentul în care vor participa la vot. Chiar dacă există afinități personale față de unii candidați, din cauza faptului că nu există un tur doi sunt mulți alegători al căror vot va fi deturnat. Dacă nu vor vota cu cine are șanse reale,  votul respectiv merge la redistribuire și cel puțin jumătate, dacă nu mai mult, poate să ajungă la un adversar sau mai bine zis la un candidat pe care nu și-l doresc în niciun scop să iasă. Să se gândească foarte bine și dacă doresc ca votul să conteze să îl dea unuia dintre competitorii care are șanse reale, iar eu îi invit cu toată deschiderea să dea acest vot candidaților PNL. Este o echipă vrednică ce are șanse reale să își ducă la capăt acest proiect generos, Neamț 2020. Este clar că fiind un singur tur, o prezență mare la vot poate determina ca acei care vor câștiga să aibă credibilitate. Am spus de mai multe ori că ne dorim o stare de normalitate, există viață și după aceste alegeri.”, a punctat Vlad Marcoci.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. FLORIN spune

    Sigur dl.Marcoci,

    Vom merge sa votam orice alta echipa mai putin pe cea a PNL-ului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate