Deputatul PSD Ciprian Șerban dă de pământ cu președintele Iohannis

0

Curtea Constituțională a României a respins miercuri, 6 martie, sesizarea președintelui Klaus Iohannis privind Legea bugetului de stat pe anul 2019, stabilind că actul normativ este constituţional.

Deputatul PSD Ciprian Șerban dă de pământ cu presedintele Iohannis și îi cere acestuia să prezinte public scuze poporului român pentru faptul că împiedică buna funcționare a Guvernului. Deputatul atrage atenția asupra faptului că nu este un lucru normal ca instituțiile statului să intervină între Guvern și Președinte, pentru ca lucrurile în această țară să se deruleze firesc.

sursa foto: dcnews.ro

„Domnul președinte Iohannis trebuie, de urgență, să ceară scuze, public, poporului român! Din acest moment nu trebuie să mai împiedice, cu absolut nici un gest, nicio atitudine, funcționarea normală a guvernului Dăncilă.
Nu este normal ca instituțiile statului să intervină între Guvern și Președinte pentru ca lucrurile în această țară să se deruleze firesc, în interesul ei. 
Încă o dată, Curtea Constituțională îi amintește domnului președinte care este locul și rolul Președintelui țării în funcționarea statului român. 
PSD a făcut românilor câteva promisiuni. Vrem să le ducem la bun sfârșit. Pentru noi contează România, dezvoltarea economică a țării, protecția socială a concetățenilor noștri, creșterea nivelului de trai. 
Domnule Iohannis,lasați-ne să muncim pentru români!”,
este mesajul deputatul PSD Ciprian Șerban.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate