Deputatul de Neamț, Ciprian Șerban, ales vicepreședinte al Camerei Deputaților

0

Deputatul de Neamț, Ciprian Șerban, a fost ales astăzi vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Astăzi, în prima ședință din această sesiune parlamentară a Camerei Deputaților, am primit o nouă provocare. După un an, în care am fost președinte al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură, am fost ales în funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților. Le mulțumesc colegilor mei din Comisia pentru Transporturi și Infrastructură, care au fost alături de mine până acum și cărora le doresc multe reușite în viitor.

Alegerea în noua funcție este o onoare imensă, care mă responsabilizează și mă motivează ca în continuare să fac tot ce ține de mine pentru ca PSD să ducă la bun sfârșit promisiunile făcute românilor. Mulțumesc domnului Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și președinte al PSD, și domnului Ionel Arsene, președintele filialei PSD Neamț, pentru încrederea pe care mi-au acordat-o.

Le mulțumesc, de asemenea, tuturor colegilor mei din Camera Deputaților, care m-au susținut. Împreună suntem puternici și putem pune lucrurile în mișcare pentru binele național.

a declarat Ciprian Șerban.
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate