Deputatul Ciprian Șerban: „Președintele Iohannis și premierul Cîțu au onoare?”

1

Deputatul de Neamț, Ciprian Șerban, provoacă Guvernul Cîțu să își asume politic programul de vaccinare și, totodată, termenul final, clar, până la care să se încheie vaccinarea.

Președintele Iohannis și premierul Cîțu au onoare?

Asistăm, deja de prea mult timp, la joaca guvernului de dreapta cu destinele românilor.

Nimic, dar absolut nimic din ce fac cei care s-au trezit la guvernare, nu este nici în interesul oamenilor și nici al mediului de afaceri. Traversăm un moment critic care necesită acțiune rapidă, concentrată, concretă, asumată.

Somez guvernul Cîţu, ca începând chiar de mâine, să asigure și să facă peste 100.000 de vaccinuri zilnic, inclusiv sâmbăta și duminica, pentru ca în cele 253 de zile rămase până la sfârşitul lui septembrie, cele două doze necesare imunizării să ajungă la 70% din populația României, pragul de la care se consideră realizată imunizarea în masă.

România nu-și permite agonia actuală. Trebuie să se vindece pentru a reveni la viața normală. Oamenii, companiile, societatea au nevoie de un orizont de timp clar, de un termen precis, care să le dea încredere, să le alimenteze speranța și să-i mobilizeze.

Iohannis este în egală măsură responsabil, ca și guvernul său marionetă și Coaliția Țeparilor care-l susține, pentru deriva și harababura actuală în care priorități sunt certurile pe ciolan și pe funcții.

Trebuie să înceteze, de urgență, confuzia generalizată, întreținută de informațiile contradictorii despre achizițiile de vaccinuri, despre organizarea centrelor de vaccinare, despre problemele de pe platforma de înscriere la vaccinare.

România nu mai trebuie să fie tabla de șah a nimănui!

Provoc guvernul Cîțu să-și asume politic programul de vaccinare și termenul final, clar, până la care să se încheie vaccinarea!PSD solicită președintelui Iohannis, portavocea guvernului habarnist Cîțu, să fie solidar și să își asume politic, alături de el, campania de vaccinare și termenul limită pentru imunizare în masă!

Dacă nu sunt în stare să pună lucrurile în ordine, să asigure vaccinurile necesare și vaccinarea a 70% din populație până în septembrie, așa cum s-au angajat, atunci, și președintele Iohannis și premierul Cîțu să prezinte României demisia de onoare!”, a scris Ciprian Șerban pe pagina sa de Facebook.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Vizitiu Aurica spune

    Daca nu stii,poate te informezi ca Romania nu produce vaccinul anticovid.UE l-a contractat de la Phfeizer si se vaccineaza functie de cate doze se primesc.Producatorul distribuie in toata lumea functie de capacitatea de productie.Cum poti sa le pui pistolul la tampla cand nu depinde de ei numarul de vaccinari?Voi PSD v-ati prezentat demisia de onoare ca ati mintit si nu ati facut nimic din programul de guvernare?Unde sunt spitalele promise?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate