Deputatul Ciprian Șerban – Vă doresc un An Nou plin de bucurii și împliniri, alături de cei dragi. Să aveți parte de pace, sănătate și multe momente fericite în anul care vine.

0

Cu ocazia sosirii Anului Nou 2024, îmi face o mare plăcere să vă adresez cele mai sincere urări de sănătate și fericire. În calitate de Deputat, sunt onorat să reprezint și să servesc interesele cetățenilor, și mă angajez să continui această misiune cu dedicare și responsabilitate.

Anul 2023 a fost un an plin de realizări semnificative. Am lucrat împreună pentru a aduce schimbări pozitive și pentru a construi o societate mai bună. Vreau să vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru susținerea constantă.

Fie ca anul 2024 să fie unul în care să înregistrăm și mai multe progrese, în care să ne unim eforturile pentru a atinge obiective mărețe și în care fiecare dintre noi să se bucure de realizări personale și profesionale.

Vă doresc un An Nou plin de bucurii și împliniri, alături de cei dragi. Să aveți parte de pace, sănătate și multe momente fericite în anul care vine.

La mulți ani 2024!

Cu respect și angajament,
Ciprian Șerban,
Deputat

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate