Depunere de coroană la Monumentul Eroilor din Cimitirul Eternitatea din Piatra-Neamţ

1

Fără nicio ocazie specială și fără să fie vreo zi comemorativă, redacția ziarpiatraneamt.ro a depus o coroană la Monumentul Eroilor din Cimitirul Eternitatea din Piatra-Neamţ.

Considerăm că eroii care și-au dat viața pentru această țară merită și trebuie să le onorăm memoria și sacrificiul, fără să fie vreo zi de comemorare trecută în calendar.

Dacă nu s-ar înghesui toate autoritățile și politicienii cu coroane doar de Ziua Eroilor și ar merge fiecare din convingere și nu din alte motive, poate monumentele eroilor ar avea flori tot timpul anului.

Iosub Robert

P.S.: De mic copil, străbunica mea, o femeie trecută prin cele două războaie, mă lua cu ea primăvara și toamna la cimitir unde punea flori la acest monument. Am avut nevoie de zeci de ani să înțeleg de ce ducea ea flori unor necunoscuți și fără nici un motiv, dar mă bucur că am înțeles. Unii nu vor înțelege niciodată asemenea lucruri.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Nelu spune

    DIN Recunoștință Ptr SACRIFICIUL Lor , ori poate ? pentru faptul că Străbunica fiind Supraviețuitoare celor două conflagrații mondiale , se simțea datoare , in timpul războiului au avut loc și niște acte de epurare gen TRASNEA și IP și altele de alta. Natura ,, Numai descriem se știu de către cine a avut curiozitatea de a citi despre acea perioadă . ..,. GESTUL va Onorează . Păcat însă că Autoritățile pe care le amintiți și care i și aduc aminte de Eroi numai pe data de 25 Octombrie de Ziua Armatei , Nu văd că de ceva timp acea Flacăra care trebuia să fie. VESNICA e Stinsa , Oprită . Ori i au. Debranșat pentru Neplată. Sărmanii EROI ,daca Nu au mai apucat să învețe să umble la Bancomat , Cine sa le facă Plata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate