Depistați și cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tentativă de tâlhărie

2

În urma activității desfășurate de către polițiștii de investigarea criminalității din cadrul poliției mun. Piatra Neamț și a acțiunilor organizate s-a reușit identificarea și depistarea a trei minori, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, toți din Piatra Neamț, care sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tentativă de tâlhărie.
Aceștia sunt cercetați pentru faptul că în data de 05.03.2015, în jurul orei 17.40, au încercat să deposedeze o femei de 56 de ani de geanta sa, prin smulgere, în timp ce aceasta se deplasa pe aleea de acces a unui bloc. Totodată în data de 21.02.2015, în jurul orei 20.00, minorii, prin folosirea violenței, au sustras poșeta unei femeii de 68 de ani, din Piatra Neamț.
Prejudiciul cauzat în valoare de circa 400 lei a fost recuperat în proporţie de 80 %, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă de tâlhărie.

IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    Fiindca multi parinti s-au repezit sa accepte sau chiar sa ceara, ca religia sa fie predata copiilor, as spune ca ar tebui sa fim consecventi si pentru ca…..bataia-i rupta din Rai, ea trebuie aplicata minutios si imperios, unor astfel de specimene !! De 3 ori/zi, de 8 sau de 24 de ori ! Bataie de aia cu strigaturi…… Pan-a striga golanul…..nu mai da nene, ca nu mai fac !!

    1. Lolita spune

      La virsta lor trebuie promovati la paza pe interior a celulelor din Jilava

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate