Depistați în flagrant de polițiștii nemțeni

0

În noaptea de 20 septembrie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control a traficului rutier, au procedat la oprirea în trafic, pe bulevardul Roman Mușat, în municipiul Roman, a unui autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Bacău.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Ketamine.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

***

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Roman aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control a traficului rutier, au procedat la oprirea în trafic, pe strada Profesor Dumitru Mărtinaş, în municipiul Roman, a unui autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Trifești, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate