Depistată în trafic transportând tigări de provenientă Ucraina

0

În ziua de 24 octombrie 2012, în jurul orei 17.50, un echipaj de politie din cadrul Biroului Rutier Roman a oprit în trafic, pe DN 2, în zona Castelului de Apă, un autoturism la volanul căruia a fost identificat A. Dănut, de 52 de ani, din municipiul Bucuresti, iar ca pasager I. Nicoleta de 37 de ani, din municipiul Bucuresti.
Procedându-se la verificarea portbagajului, politistii au constatat că în locașul destinat roții de rezervă, în locul acesteia, se aflau mai multe pachete de țigări, având aplicate banderole de marcare aparținând Republicii Ucraina, motiv pentru care persoanele depistate și autoturismul au fost conduse la sediul Poliției Roman.
În urma verificării amănunțite a autoturismului au mai fost găsite pachete de țigări, de același tip, ascunse în cele patru portiere și în aripile spate ale acestuia. Din cercetările efectuate s-a stabilit că țigările aparțineau pasagerei. S-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a 1426 pachete de țigarete, respectiv 28520 tigarete.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de detinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 tigarete.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate