Depistat în Piatra-Neamț, condus de Poliție la penitenciar. A provocat un accident din cauza alcoolemiei uriașe: 3.30 g/l

0

La data de 23 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, au depistat în Piatra Neamț, un bărbat de 39 de ani, pe numele căruia Judecătoria Iași a emis la data de 21 mai a.c., un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Iași la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 7 luni închisoare și pedeapsa amenzii penale în cuantum de 4.500 lei, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

În fapt, la data de 15 iunie 2023, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Iași, nu a păstrat distanța față de autoturismul care îl preceda și care era oprit la culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu acesta. Din impact, autoturismul staționat a intrat în coliziune cu autoturismul care se afla în fața sa, pe aceeași bandă. Din evenimentul rutier a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.

În urma cercetărilor efectuate, bărbatul avea o alcoolemie de 3,30 g/l alcool pur în sânge.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate