Demonstrație moto în Piața Ștefan cel Mare din Piatra-Neamț

1

Astăzi, 6 august, ora 12:00, Piața Ștefan cel Mare din Piatra-Neamț a găzduit  o demonstraţie moto, invitați speciali fiind membrii echipei Stunt Master din Ungaria.

De asemenea, în pauza dintre demonstrații a fost organizat şi un concurs adresat copiilor cu vârsta de 3-4 ani, „Biciclistul de azi, motociclistul de mâine”.

Totodată, publicul a putut admira o parte din motocicletele și ATV-urile expuse de către unul dintre partenerii campaniei demarate de Serviciul Rutier Neamț.

Campania, denumită „Alege Viaţa!”, a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi motociclişti, dar și conștientizarea conducătorilor de autovehicule asupra riscurilor la care sunt expuși motocicliștii în calitate de participanți la trafic.

În cadrul acestei campanii au fost angrenați și motocicliștii nemțeni, cu sprijinul cărora au fost realizate materiale preventive, respectiv afișe, pliante și stickere cu sloganul „ Alege Viața!”, care au fost distribuite participanților cu ocazia evenimentului organizat astăzi în Piatra-Neamț.

Evenimentul  a fost încheiat cu o paradă a motocicliștilor desfășurată pe traseul bd. Mihai Eminescu – bd. Traian – bd. Gen. Nicolae Dăscălescu – str. Dimitrie Leonida – strada 9 Mai – Pod Căprioara – Aleea Tineretului – Ștrand.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. D.j. Max Dragos spune

    I-am văzut

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate