Demonstrație de tupeu obraznic a unei candidate din PNL Neamț

4

PNL a decis să aducă – pentru a candida la Neamț – o doamnă din Teleorman pe care nu o cunoaște nimeni. De fapt, noi o știam de pe internet din niște poze ciudate în care avea urechiușe dar asta e altă poveste.

Pe cine le impune Bucureștiul liberalilor să pună pe listă pentru a prinde loc la cașcaval nu e problema noastră, ei se fac de râs. Problema noastră e când vine un „nimeni” de nicăieri și ne spune cum „luptă pentru județul nostru” deci e și al ei, chiar dacă a venit de 2 săptămâni și stă pe la vreun hotel.

Cu același tupeu obraznic, această doamnă candidat al PNL Neamt la parlamentare ne mai spune cum trebuie să votăm noi candidații PNL care au făcut lucruri bune pentru Neamț. Ce lucruri bune au făcut liberalii în ultimii 30 de ani în Neamț știe doar doamna candidată că nemțenii… nu prea.

Tot doamna cu tupeu obraznic ne mai povestește cum „împreună” putem aduce „bunăstarea în fiecare casă” dar asta doar dacă votăm PNL. Dacă votăm USR, PSD, PMP, Pro România sau altceva, ioc bunăstare (?).

În principiu e bine ca un partid să își aducă oameni competenți din orice colț al țării și aceștia să candideze, dar să o facă cinstit și să se prezinte în față electoratului prin competențele pe care le au, nu să ia nemțenii de proști și să se prezinte ca niște politicieni care luptă de o viață pentru Neamț și care trebuie neapărat votați pentru că EI ne vor aduce bunăstarea și respectul în case.

Doamna candidat al PNL (și e valabil pentru toate partidele): nemțenii sunt oameni muncitori și foarte descurcăreți. Dacă nu își pot face aici o situație materială bună, pleacă la muncă în străinătate, se întorc cu bani și se gospodăresc singuri. Nemțenii au nevoie în primul rând să nu-i mai încurcați, să nu-i mai impozitați ca pe sclavi, să nu-i mai amendați ca pe infractori și mai ales să nu-i mai încuiați în case, pentru că asta face guvernul de un an de zile. Nu lasă românii să muncească și să trăiască.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Anti curve spune

  Și ce dacă a fost. S-a spălat și acum este apropiata PNL ului. Nu este nici prim nici ultima.

 2. Ion spune

  Cică ne spune doamna despre”judetul nostru”!!!!!! De când Piatra Neamț e Teleorman??? Dar ce sa le ceri unor Neica Nimeni de la PNL, gen Cozmanciuc, Tapu și mai nou aceasta individa de care nu a auzit nimeni pana acum? Sper sa ajungeți mai rău decât PNTCD

 3. Leo Taxil spune

  PNL, ca urmaș demn al PDL, nu s-a remarcat în acești ani de guvernare decît prin incompetență și minciună, promisiuni neonorate și cîrdășie pe față cu președintele, cel care a vrut mereu ”guvernul meu”. Lozinca și țelul peneliștilor a fost de la început ”jos PSD!” În capul lor nu mai e loc pentru altceva.

 4. Cristian spune

  D-na, candidata PNL pt. alegerile parlamentare a fost apropiata lui Dragnea!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate