Demonstratie de dat foc la valiza – Sedinta CL Girov – 27.05.2013

2

O alta sedinta de CL Girov a demonstrat ca atunci cand e vorba de balci politicienii locali nu cunosc limite .
In aceasta sedinta , cel care se autointitula „presedinte de sedinta” si-a dat foc singur la valiza comportandu-se ca un adevarat lider de grup, dar nu va spunem de ce fel de grup , manifestand o lipsa totala de respect fata de reprezentantul prefecturii venit la fata locului care pe deasupra mai era si femeie, iar cand ca barbat zbieri la o femeie doar ca sa te impui inseamna ca esti demn de toata mila .
De fapt cred ca de aici rezida toata problema la Girov unde sunt doua grupuri , unul care se pare ca organizase sedinta trecuta in care au fost mai putin de jumatate si s-a mai votat unul asa din aer si celalat grup care are mai multi sefi si fiecare face ce vrea el si desigur unul submineaza autoritatea celuilalt facand completari la fiecare propozitie a colegului ca sa arate ca el e mai destept .
O alta mare problema la mahalagismele din CL Girov este aceea ca atunci cand in sfarsit unul dintre grupurile oponente de consilieri are dreptate face in asa fel incat isi baga singuri batul in roata cum a fost si cazul sedintei de ieri cand unul dintre grupuri avea dreptate dar nu a fost in stare sa isi valorifice dreptatea si a dat grav cu batul in balta prin vocea celui care era presedinte de sedinta si a facut-o pe reprezentanta prefecturii incat saraca femeie mai avea putin si ori se apuca de plans ori strangea pe cineva de gat .
Opinia noastra este ca in spatele celor doua grupuri stau doua forte politice , una reprezentata de PNL si „prietenii” si alta de Culita Tarata .Ieri , de exemplu , avea dreptate gruparea sustinuta de domnul Tarata dar in loc sa fructifice dreptatea au aratat doar ca stiu sa zbiere la doua femei si ca nu se hotarasc care sa fie sef , ba chiar in principiu la reprosurile facute fata de secretara primariei le dam dreptate cunoscand si noi multe smecherii facute de aceasta doamna, dar saracii consilieri din acest grup nu inteleg ca in calitate de barbat nu ai voi sa tipi  la o femeie deoarece asta denota o lipsa de argumente si de bun simt iar aceste lucruri sunt sanctionate grav de electoratul care are tot timpul sa afle sau sa vada in format video cum se comporta un ales local cu o femeie .
Oricum se poate observa cu ochiul liber ca gruparea sprijinita de Culita Tarata face exact ca mentorul  si nu reuseste sa fructifice nici macar situatiile in care dreptatea este de partea lor ceea ce face ca cealalta grupare sprijinita de PNL si „prietenii” sa primeasca din ce in ce mai multa sustinere din partea oamenilor din comuna si asta nu pentru ca ar avea dreptate de fiecare data ci pentru faptul ca fac lucrurile cu mai mult calm , stiu sa comunice ma bine si au un sigur sef care coordoneaza initiativele grupului .
In conditii normale grupul sprijinit de Culita Tarata ar avea sanse mari de castig dar toate sansele lor au fost aruncate la gunoi prin discursul celui care se autointituleaza „presedinte de sedinta” si iata asa cu dreptatea de partea lor oamenii isi pun piedica singuri .
In final ca sa nu creada cineva ca ne impresioneaza  urletele emise de unii consilieri de la Girov, le amintim ca unii dintre ei , in campaniile electorale trecute au fost cuminti si tacuti ca niste mielusei si au vandut voturile si increderea oamenilor pentru diverse interese politice si atunci nu prea urla nimeni prin fata primariei spunand ca la Girov este blat pentru ca ce sa vezi , unii faceau parte din blat iar acum cand ma uit la cei pe care-i stiu ca au participat activ la blaturile electorale si vad cat de vocali sunt acum mi se intoarce stomacul pe dos .

2 Comentarii
  1. liviu spune

    O rusine pentru comuna Girov, pacat

  2. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

    Ca doar nu i-am votat eu.Cum pot arata comunele altfel cu asa administratie? Cum arata si electoratul care-si alege asa ceva in frunte. Sa nu credeti ca-n alte consilii este altfel.Si mai sunt si platiti pentru asta.Fantastic!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate