Demisie în bloc a unei filiale a USR Neamț

1

Membrii organizației USR din comuna Ștefan cel Mare au luat decizia de a demisiona în bloc.

LA REVEDERE USR ! În urmă cu ceva timp, plini de speranțe și entuziasm ne-am alăturat Uniunii Salvați România, partidul de oameni noi împreună cu care visam să reușim să schimbăm în bine viețile oamenilor și să lăsăm copiilor noștri o Românie așa cum o merită. Entuziasmul de la început a dispărut și a fost înlocuit de un gust amar când ne am dat seama că o parte din „oamenii noi” erau de fapt politicieni „cu experiență” și CV-uri destul de consistente prin partidele care au pârjolit România sau chiar persoane apropiate mai marilor noștri din epoca de aur… Meritocrația, respectul față de legi și reguli , competența și libertatea de exprimare au rămas doar niște sloganuri fade, aceste valori fiind de a dreptul călcate în picioare de către un grup de inconștienți care pentru niște funcții vremelnice și poate un mandat în parlament sau alte ambiții personale au sacrificat poate singura șansă de mai bine pe care România a avut o în ultimii 30 de ani. Păcat.

Nimeni nu ar fi crezut vreodată că în USR vor fi alegeri trucate, presiuni și șantaj,, excluderi abuzive, limitări ale dreptului de exprimare și tot soiul de practici murdare ,chiar ilegale dar din păcate acestea , din excepții izolate devin încet încet regulă, lucru care poate fi constatat foarte ușor, doar aruncând o privire zilnic în media. Cu toate acestea , printre membrii USR sunt încă o mulțime de oameni capabili și curați care luptă și încearcă să oprească această afundare în mocirlă denumită de mai marii politicieni cu „experiență” din conducere – „maturizare politică”. Punând în balanță bune și rele, devine evident că, din păcate, în acest moment mizeriile cântăresc mai mult decât oamenii valoroși și buni, iar susținerea USR în acest moment nu ar aduce beneficii românilor, ci doar unui grup de persoane și intereselor personale ale acestora.

Cu părere de rău, ne delimităm de tot ceea ce înseamnă astăzi USR, cu mențiunea că vom susține orice activitate a foștilor colegi care are că scop binele românilor și totodată o să ne opunem și o să combatem orice demers care are că scop doar crearea unei imagini false și păcălirea alegătorilor. La revedere USR!” este mesajul transmis de fosta filială Ștefan cel Mare a USR Neamț.

Totodată, membrii organizației din comuna Ștefan cel Mare speră ca decizia lor de a demisiona să fie un semnal de alarmă care să ajute, să nu fie doar o gaură de imagine care trebuie acoperită, fapt cu care echipa de comunicare a USR Neamț este obișnuită din cauza gafelor nesfârșite pe care le livrează periodic deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

Domnul Iulian Bulai, președintele USR Neamț, a declarat pentru ziarpiatraneamt.ro legat de acest subiect: ”Le urez mult succes colegilor în planurile lor. Este decizia lor și o respect. Vom încerca să înființăm o noua filială care să poată oferi un un candidat la alegerile locale.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Gradinaru Neculai spune

    Felicitări domnilor ! Bine că v-ați trezit la adevăr ! Poate se trezesc și alții din România ! Vă urez mult succes în noua orientare politică!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate