Demisie a unui lider PNL Neamț, motivată devastator pentru liberalii nemțeni

1

Șeful de la TNL Neamț, (Tineretul Național Liberal), Caia Victor, și-a dat demisia din funcția ocupată motivând că nu vrea să mai facă parte din echipa politică ce blochează construcția unui spital nou la Neamț doar pentru că este un proiect al unui opozant politic (aici face referire la proiectul lui Ionel Arsene de la PSD).

De asemenea, liderul PNL, unul dintre cei mai înverșunați promotori ai PNL Neamț și cunoscut anti PSD-ist, argumentează demisia și prin faptul că s-a săturat să-i fie rușine față de oamenii de pe Valea Muntelui care au rămas cu drumul Bicaz – Poiana Largului neterminat de cei de la PSD tot din cauza PNL și mai spune multe lucruri pe care le considerăm adevărate 100%.

Mai rar un politician aflat într-o funcție importantă de conducere care să aibă curajul să spună astfel de lucruri și să aleagă corect între funcție și onoare.

Dragii mei prieteni,

După ce am reflectat asupra activității mele politice din ultimii 8 ani în cadrul PNL, unde am avut diverse funcții, de la membru la președinte TNL Neamț, am decis să fac un pas în spate.

Am intrat în politică entuziast și încrezător că voi fi parte a unei generații politice care va moderniza societatea și va pune pe primul loc interesul cetățeanului. Nu mă voi dezice de aceste deziderate și sper ca într-o zi să reușim să construim o societate mai bună, cu o infrastructură rutieră modernă, servicii medicale de calitate și un nivel de trai civilizat pentru cetățeni.

Din păcate, astăzi, partidul din care fac parte nu mai este conectat la agenda cetățeanului și nu mai are o viziune pentru a rezolva problemele cu care se confruntă populația, motive pentru care am ales să iau această decizie.

Nu vreau să fiu parte a unei echipe care vrea să blocheze construcţia unui nou spital în Neamţ doar pentru că e iniţiativa altui partid.

Nu mă lasă caracterul să fiu parte a unei echipe care se opune unui proiect precum este drumul expres Piatra-Neamţ – Bacău şi nu în ultimul rând nu mai suport ruşinea când mă uit în ochii oamenilor de pe Valea Muntelui pe care partidul i-a lăsat cu drumul Bicaz – Poiana Teiului neterminat, distrugându-le afacerile şi viaţa, să nu cumva să termine alt partid lucrarea, de parcă drumul era al unui om sau al unui partid, nu al tuturor.

Nu vreau ca toată viaţa să fiu nevoit să stau cu privirea în pământ doar ca să am o funcţie de conducere în PNL şi ca să fac pe plac unor lideri, care pun pe primul loc interesele lor, orgoliile şi luptele personale, sacrificând binele oamenilor din Neamţ.

Nu aşa vreau să îmi trăiesc viaţa de acum încolo.

În încheiere doresc să vă transmit tuturor gândurile mele cele mai bune și să aveți tăria de caracter de a spune mereu lucrurilor pe nume, să luați atitudine atunci când lucrurile nu merg în direcția corectă.

Doamne ajută tuturor!

Caia Victor

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. vasile r spune

    In sfarsit dupa 5 ani vad un adevarat liberal si nu un PDL-ist felicitari
    Numai asa putem lua atitudine fata de acei care au prostit alegatorii si dupa ce au ajuns in functii au uitat de cetatenii judetului.
    Inca o data felicitari ,noi cetatenii care dorim sa se faca lucruri bune in folosul cetatenilor suntem alaturi de tine

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate