Delgaz Grid a modernizat anul trecut peste 12 kilometri din rețeaua de gaz din județul Neamț

0
  • În 2019, în județul Neamț au fost înlocuiți 4,6 kilometri de conducte și branșamente de gaz, alți 8 kilometri fiind protejați catodic;
  • Cele mai ample lucrări s-au desfășurat în localitățile Piatra-Neamț și Săvinești;

Anul trecut, în județul Neamț au fost realizate 3 proiecte de investiții, cu o valoare totală de peste 3 milioane de lei, și au vizat modernizarea conductelor și branșamentelor pe o lungime de peste 12 kilometri, precum și a unei stații de reglare – măsurare a presiunii gazelor naturale. Tot în 2019, sistemul de distribuție a gazelor naturale a fost extins cu 3,7 km prin investiții de peste 150 mii lei.

Funcționarea în condiții de siguranță a rețelelor de distribuție a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat și în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiții. Suntem pe deplin conștienți că nici un efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor pentru clienți”,declară Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

Compania și-a propus pentru acest an lucrări de modernizare și extindere a sistemului de distribuție a gazelor naturale din județul Neamț, una dintre acestea fiind înlocuirea conductelor și branșamentelor pe o lungime de peste 7 km, în municipiul Roman pe străzile: Ion Ionescu de la Brad, Mihai Eminescu, Ștefan cel Mare, Bogdan Dragoș, Nordului, Aprodu Purice, Soldat Porojan, Vasile Alecsandri și Smârdan.

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de circa 22.650 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de peste 81.500 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 2 miliarde de euro.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate