Declarații de presă PNL 29.01.2016

6

Declarații de presă PNL Piatra Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. Costin spune

  Ajuta foarte mult la insomnii acest gen de clipuri. Adormi in 2 minute. Recomand.

 2. Constantin-Florin Roca spune

  Din pacate PNL Neamt ,inclusiv organizatia Piatra-Neamt nu mai exista.S-a infaptuit ceea ce amprevazut din anul 2012 cand USL-ul era pe val,iar in urma vizitei la Piatra-Neamt a liderilor Antonescu,Ponta,Constantin m-am convis ,era doar o chestiune de timp pana cand PNL a fost inghitit de fapt de PDL ,nici unul din acei lideri nu mai au mare lucru de spus.
  De fapt si de drept organizatia PNL Piatra-Neamt a murit incet dar sigur dupa preluarea ei de d-ul Ursarescu ,care raspundea de Judetul Neamt si a reevaluat personajul de acum d-ul Tapu care a fost reprimit in PNL.Ulterior au fost promovati foarte multe personaje din Roman ,gen un oarecare Prefect Lazar care cara geanta lui Ursarescu,un inspector Scolar Stan etc.Tot atunci nu a uitat de dragostea pentru Pinalti pe cand imparteau cascavalul din vanzarea energiei electrice de la Hidroelectrica si au facut blat pentru a o face pe Udrea ,deputat respectabil de Neamt.
  In ce priveste pe d-ul Chitic care a fost omul din umbra a lui Pinalti trimis acum cu misiune speciala de a pune definiv batista pe tambal pentru foarte multe nereguli lasate mostenire de Pinalti nu cred ca va avea sorti de izbanda,oricum nu la Piatra-Neamt.
  Am incredere in desteptarea pietrenilor,inteligenta ,sensibilitatea si mirosul fin indiferent de ambalaj sau denumire ca de fapt este aceeasi Marie chiar daca are alta culara la palarie!
  Piatra-Neamt este un oras cosmopolit cu cetateni educati cu multe rani in familie deoare, municipiul este decimat de exodul aproape a jumatate din populatie ,in mare majoritate tineri care au fost fugariti in pribegie in lume.
  Iar urma votului se vor trezii acesti trepadusi ca dupa un dus cu apa rece la care se pare ca nu se asteapta sau se fac ca sunt pe cai mari!
  Hotia si minciuna darama Romania!Pentru Patrie si popor un vot impotriva lor!PNL,PSD,MP etc

 3. Stefan spune

  Pe mine m-au convins entuziasmul echipei si sunt convins ca dl. senator Tapu va conduce la succes solutia de dreapta pentru Neamt!

  1. MARCEL spune

   FANE Tati ,asa ENTUZIASM si ECHIPA mai RAR : copii ,femei de varsta a 3 a ,si tipul ala cu mustata de mi aminteste de nea OLTEAN IOAN ! PAcat de banii risipiti ptr campanie ,uite chiar azi 30 01 2016 in centru pe M Eminescu era plin pe jos de Flaiere cu Celalalt SUPER candidat Ignat Andrei ,care isi prezinta urmasii pe Robert ,care e in Olanda si pe Stefanut minor ,care ce sa vezi Tati i a educat sa NU stea pe ,,banii lui tata ,, !! Pana in luna a 11 a ajunge in TOP cu BURATINO , ori se transforma in Pacalici ? de ce au ei impresia ca tot electoratul e ca FIST si FERZATIU din PREA TIRZIU .

  2. Dan spune

   Cu tovarasul Tapu in frunte vom avea victorii multe! Traiasca epoca infloritoare Pinalti!

 4. Tavy spune

  Uita-te la Nazare asta, crede cineva ca asta se gandeste la binele cetateanului ? ::::::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))) Si aia ce stau acolo in spate? Vor si ei in politica ? :::::::::::::::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate