Decizii proaste și bani pierduți de la parcările cu plată orară. Cine plătește?

5

Acum mai bine de jumătate de an, cei de la primăria Piatra-Neamț au decis să renunțe la colaborarea cu firma care administra parcările cu plată din Piatra-Neamț dar fără să pregătească dinainte o altă variantă de administrare a acestora.

Astfel, de peste 6 luni de zile, în loc de aparatele electronice de încasat banii pentru parcare, primăria a angajat niște oameni care merg cu chitanțiere în câteva parcări mai mari din oraș și, ca acum 30 de ani, dau chitanțe (bonuri). În restul parcărilor, dacă cineva vrea să plătească cu SMS plătește, dacă nu, nu. Înțelegem că oamenii de știință de la primărie ar fi demarat demersurile să se cumpere parcomate, dar deja au trecut 6 luni și e clar că ceva nu merge.

Nu e foarte clar ce mai încasează primăria din parcările cu plata orară de 6 luni de zile, dar măcar de ar încasa cât să acopere salariile celor care se ocupă de parcări. Oricum e clar că zilnic se pierd bani din cauza unor decizii proaste luate de cei de la primărie. Cine va plăti pagubele?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. tarna dumitru spune

  Am un contract de parcare! De ce trebuie să platesc in plus pentru 15 minute de a cumpăra o pîine din piața centrală?Cîți gînditori au specialiștii din Parking! Aștept un răspuns competent din partea Parking.

 2. Privitor spune

  Bani din parcari sunt bani de apa plata in raport cu dezastru facut prin distrugerea majoritatilor trotuarelor, pentru a fi innoite cu pavele si borduri noi puse in bataie de joc.

 3. Cititor spune

  Pentru ce plătesc impozit la mașină?

 4. Nemtean spune

  Sa le impute celor din Primarie, simplu, DNA și CURTEA DE CONTURI CE FAC????

 5. Valeriu Musat spune

  Mie mi se pare OK, deoarece am masina, ca si majoritatea populației… propun ca Piatra Neamț sa fie primul oraș din Romania driver friendly, in care sa nu se mai perceapă taxe pentru parcare… in sprijinul propunerii arat ca nu se plătesc taxe de parcare de 6 luni, si nu a fost nicio criza… încasările la buget pot fi crescute prin alte metode, oricum, cu sau fără taxarea pe parcări, bugetul e pe deficit. Cât despre cine vine din afara municipiului, sigur nu vine degeaba, vine să cheltuiască bani în Piatra Neamț, pentru ce o fi, la instituțiile județene, în principal, etc… taxa de parcare ar fi cam abuzivă, de vreme ce omul dă 300 lei pentru pașaport sau ce altceva are nevoie de la stăpânire.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate