De unde știu autoritățile lui pește prăjit că vine valul 5?

0

În ultima perioadă vedem cu toții cum diverse voci din rândul autorităților ne povestesc cum va veni valul 5 și nu reușim să ne dăm seama de unde știu ei cu atâta precizie că vine, când vine și cum va fi.

În primul rând, dacă autoritățile lui pește prăjit din România sunt atât de sigure că vine valul 5, de ce au permis românilor să se înghesuie de revelion? Ca să declanșeze „la timp” valul 5? Totul se bate cap în cap. Ni se spune că vine următorul val însă măsurile care se iau sunt de relaxare – prin urmare exact invers decât ar fi logic.

Prezicerea evoluției unei pandemii este aproape la fel de precisă ca și ghicitul în bobi. Cu toate astea autoritățile știu, comandă zeci de milioane de doze de vaccinuri, tone de teste, concentrează sistemul medical în jurul pandemiei și mor cu zile cei care au alte afecțiuni – asta ca să nu mai vorbim de economia țării care este dusă încet și sigur spre faliment.

A nu se înțelege greșit: nu dorim să insinuăm că nu există virusul sau că populația nu trebuie să se vaccineze dar începem să credem că autoritățile din România au devenit mai nocive decât pandemia în sine. Pare că se profită de acest context pentru ca unii să se îmbogățească și să se restrângă nejustificat drepturile oamenilor. Ceva dă cu virgulă la modul în care acționează autoritățile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate