De unde să dea bătrâna asta 20 lei pe zi ca să vândă în Piața Centrală?

4

Peste 500 lei ar vrea Urbanul să ia de la o astfel de femeie ca să-i dea o lună de zile o tarabă, sau vreo 20 lei pe zi.

De unde să dea bătrânele asta 20 lei pe zi căci poate nici nu fac 20 de lei din ce vând? Chiar nu se găsește nicio soluție?

Scriu cu frică acest tip de articole căci ultima oară când am scris pe această temă cei de la Urban au rezolvat problema sunând la Poliția Locală și fugărind bătrânele din zona pieței, căci cei de la Urban se pare că nu au în fișa postului să gândească soluții, ei iau salarii pentru altceva.

Uitați-vă la ea. Vinde 3 ouă și 2 legături de verdeață. Bine că avem soluții să ajutăm cu case, mese calde, ajutoare sociale, transport gratuit și altele pe toți vlăjganii asistați sociali, nespălați și buni de muncă dar pentru astfel de bătrâne nu se găsesc soluții. 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. George spune

  De data asta aveți perfectă dreptate.

 2. xx spune

  Zarzavatul acela pe care il are batrina in mina sa-l vinda este luat la kg din endgrosul din fosta fabrica de piine adus de prin Turcia,Siria si cine mai stie de unde chimizat cit se poate si ne minte pe noi ca este de la ea din gradina.Unde se faca asa zarzavat acum in gradina ca nici vara nu prea gasesti .Te lasi dus de aparente,politia locala isi cunoaste oamenii

  ADMIN: Zarzavatul de care spuneti dvs este taiat …cel adus de batrane este rupt …la fel si ouale din comert au tipărita data…cele de la gospodari sunt murdare de găinaț…

 3. Aiurica spune

  Batrana ar putea vinde la poarta proprie.Pune un anunt cu ce are de vanzare si cei interesati se opresc si cumpara.Piata costa:construcie, intretinere, etc.Aici ne putem lipsi de serviciile mmneaei, gasim totul la Lidl, Kaufland sau Carrefour, curat si civilizat.

 4. Florin spune

  E foarte bun acest articol.Felicitari pentru el! Pai, na… Nespălații asistați social sunt mulți… Si votează ca idioții!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate