De la data de 1 martie incepe eutanasierea maidanezilor

2

caini-maidaneziDupa luni intregi de așteptari guvernanții au facut cunoscute admisitrațiilor locale și normele metodologice dupa care se va aplica legea privind eutanasierea cainilor comunitari.

Astfel, specialistii de la Palatul Victoria au stabilit ca termen limita pentru strangerea maidanezilor de pe strazi si cazarea lor in adaposturi data de 1 martie 2014. Dupa aceasta zi,  in cazul in care patrupedele nu sunt adoptate in 14 zile atunci cei responsabli vor putea sa-i eutanasieze.

Proiectul normelor a fost discutat si saptamana trecuta in Guvern, dar membrii Executivului au amanat atunci aprobarea documentului si au decis sa fie continuate discutiile pe aceasta tema inca o saptamana, pentru imbunatatiri.

Cainii neidentificati si neinregistrati dupa data de 1 martie 2014 sunt considerati caini fara stapan si sunt tratati conform procedurilor legale, mai prevede proiectul de norme.

Adopta si tu!

Libertatea a realizat recent un site, www.lovedogs.ro, unde puteti vedea imagini cu maidanezii din adaposturile municipalitatii de la Mihailesti si din Theodor Pallady.

Cainii prezentati in fotografii sunt cei adunati de hingheri de pe strazile Capitalei si care asteapta o familie iubitoare care sa le ofere un adapost calduros.

 

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Hingher Pe Viata spune

    Maidanezii trebuie sa fie eutanasiati toti .

    1. feraru marcel spune

      Du-te suflet neputincios si plin de ura si adopta unul ! Nu-i condamna la o moarte nedreapta. Creste si tu unul, ca sa-ti dai seama de frumusetea fiintelor astea. „hingher pe viata”….spune tot despre micimea ta de caracter. Musai ca ai la fel de multa educatie ca si un hingher veritabil. Atat, ca n-am sa-mi pun mintea c-un copil necopt. Maturizeaza-te s-om mai „vorbi”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate