De ce societatea de astazi are nevoie de televiziune online?

2

Suntem in secolul vitezei si al informatiei. Avem o sete crescuta de cunoastere si de aflare a unei cantitati cat mai mari de informatii in cat mai scurt timp. Prin intermediul canalelor media, in prezent o stire poate fi distribuita la nivel mondial in cateva secunde/minute. Cel mai popular si util canal media prin care se realizeaza acest lucru este mediul online: internetul.
Haideti sa vedem care ar fi cateva din avantajele televiziunii online.
Mai putine reclame
Programele obisnuite de televiziune au spatii de cateva minute in continuu de reclame si cu o frecventa mult mai crescuta decat in cazul televiziunii onine.
Investitie mai mica in echipament
Daca pana in prezent aveati nevoie de televizor pentru a urmari posturile TV, odata cu aparitia televiziunilor online necesitatea achizitionarii unui televizor nu mai este necesara. Puteti urmari orice emisiune doriti folosind numai computerul conectat la internet.
Puteti renunta la abonamentul de cablu
Poate unul dintre cele mai mari avantaje ale televiziunilor online este acela ca abonamentul la internet este tot ceea ce aveti nevoie.
Romanii sunt pe locul al doilea in topul tarilor europene care petrec cel mai mult timp online, cu o medie de 18,6 ore petrecute saptamanal pe internet, conform celui mai recent studiu Mediascope.
Prin intermediul tehnologiei streamingului video online, transmiterea informatiilor video pe internet este extrem de facila.
Televiziunea online iti ofera posibilitatea de a urmari emisiuni sau filme cand doresti, acestea putand fi stocate intr-o arhiva a platformei care poate fi accesata oricand de utilizator. De asemenea, daca aveti un computer cu port HDMI, puteti conecta televiziunea online direct la televizor pentru a putea urmari aceleasi programe pe care pana atunci le urmareati contracost prin cablu.
Televiziunea online este extrem de accesibila oricui cu cunostinte elementare de utilizare a computerului si internetului.
Puteti viziona de oriunde
Practic, principalul avantaj al unei televiziuni online este acela ca iti poate oferi gratuit tot ceea ce inainte trebuia sa platesti. Televiziunea online e mai interactiva, mai rapida, usor de accesat, ieftina si la indemana oricui.
In mod special televiziunea online pentru regiunea Neamt inseamna singurul mod in care miile de nemteni plecati in afara tarii au acces la informatii complexe in format video .
Puteti interactiona
Un element de noutate este posibilitatea de a comenta impreuna cu ceilalti telespectatori o emisiune chiar in timp ce ea este emisa sau ulterior putandu-ti exprima opiniile si sanctiona ceea ce nu iti place direct nu doar schimband postul din telecomanda .
Libertatea de exprimare
Unul din principalele avantaje este libertatea de exprimare ce nu are decat limitele pe care si le autoimpune postul TV online deoarece in mediul internet institutiile precum CNA-ul nu au competente .
Posibilitatea de a nu pierde nimic
Vrei sa revezi o emisiune , totul e stocat si dai un clic . Vrei sa vezi ultimele 20-30 sedinte de  CJN sau altceva , e suficient sa dai clic .
Influenta asupra vietei sociale
Daca o emisiune , o stire sau un alt gen de material trage un semnal de alarma fata de un lucru negativ care se petrece in societate , spre diferenta de o televiziune clasica unde subiectele se perimeaza si tind sa fie date uitarii , in mediul internet subiectul ramane deschis luni si ani de zile nefiind posibil sa fie ascuns sub pres .
Pentru toate aceste motive si nu numai va recomandam sa urmariti cu incredere si sa interactionati comentand , criticand sau laudand emisiunile , reportajele si celelalte productii video din platforma www.neamt.tv
neamt-tv

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    TELEVIZIUNE ONLINE? Foarte bine, dar daca si acolo se perinda tot soiul de lingai, in compania unor borfasi, slugi de spargatori de bani publici, trebuie sa-ti stabilesti bine setarile, pentru propria ta sanatate!

  2. gabi spune

    Ca sa scape de minciunile si manipularile presei scrise, platite de mafioti sa ne indobitoceasca. Cel putin in presa online iti mai poti spune si tu parerea.In cea scrisa, taci si-nghiti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate