De ce să investești într-o freză pentru unghii electrică? Câteva motive

0

O freză pentru unghii electrică ne ajută să câștigăm timp prețios atunci când facem o manichiură sau o pedichiură. Datorită diferitelor capete, freza pentru unghii ne ajută să scurtăm unghiile sau să le șlefuim dar și să eliminăm resturile unei manichiuri precedente.

Proteziștii de unghii petrec aproximativ 80% din timp pilind unghiile cu gel sau cu acrilic. Aceste mișcări sunt obositoare și pot provoca dureri în ceafă, dureri de umeri, tensiuni în brațe sau tendinită. În domeniul frumuseții aparatele sunt cele care ne ușureaază munca. Acest lucru este valabil și în cazul  unui stilist-protezist unghii.

Indiferent dacă ești debutant sau profesionist în domeniu, o freză pentru unghii electrică îți va permite să realizezi unghii magnifice, într-un timp relativ scurt, cu efecte nefaste minime asurpa sînătății.

Freza pentru unghii electrică

Freza unghii electrică este ideală pentru orice persoană care realizează manichiură, pedichiură, începătoare sau experiemntată, pentru toate acele persoane care nu vor să se simtă epuizate după o zi întreagă de muncă. Freza pentru unghii electrică este ideală pentru toate cele care vor să le ofere clientelor servicii profesionale, care sunt orientate spre nevoile clientelor.

Caracteristicile unei freze pentru unghii profesioniste

Aceasta ar trebui să fie special concepută pentru domeniul tău de activitate.

Ar trebui să fie ușor de utilizat.

Ar trebui să producă cât mai puține vibrații posibil.

Chiar și la viteză redusă ar trebui să fie puternică.

Freza pentru unghii electrică trebuie să fie ergonomică și ușoară.

Aceasta ar trebui să dispună de posibilitatea de reglare a puterii.

Ar trebui să fie dotată cu capete de calitate.

Schimbarea capetelor ar trebui să fie facilă.

Ar trebui să îți permită să lucrezi rapid și ușor.

Ar trebui să provină de la un producător reputat pentru produsele profesionale oferite.

Atunci când folosești o freză pentru unghii electrică, trebuie să iei în considerare trei lucruri: presiunea, mișcarea și poziția.

Presiunea

Ca și în cazul unei freze pentru unghii tradiționale, nu este nevoie să apeși foarte tare! Apasă ușor. În plus, nu ar trebui să folosești niciodată viteza maximă de la început, ci mai degrabă să o mărești pe parcurs, în funcție de rezultatele dorite pe unghie. Freza pentru unghii electrică trebuie așezată pe unghie și trebuie să fie mereu în mișcare. Menținerea acesteia pe unghie ar însemna șlefuirea aceleiași zone puțin prea adânc și, prin urmare, crearea unei cavități în unghie sau chiar deteriorarea acesteia.

Mișcarea

Poți lucra încet dinspre partea din spate spre partea din față a unghiei sau poțți alege să lucrezi dintr-o parte în alta, de la stânga la dreapta sau invers.

Poziția

Ai grijă să îți păstrezi echilibrul, astfel încât freza pentru unghii să rămână stabilă pe toată durata lucrului. Freza trebuie să rămână întotdeauna în poziție verticală, orizontală față de partea tratată a unghiei.

Cu puțină disciplină, practică și dexteritate, freza de unghii electrică este foarte utilă. Aii grijă, însă, să lucrezi cu delicatețe și treptat, pentru a nu deteriora unghiile naturale.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate