De ce nu s-a mai mutat spitalul COVID la Târgu Neamț

1

Deși unii nu au înțeles pe ce lume sunt, Instituția Prefectului Neamț, DSP Neamț și Ministerul Sănătății au luat cea mai bună decizie în privința păstrării tratării bolnavilor de COVID la Piatra-Neamț.

În primul rând s-a ținut cont de faptul că cei care sunt afectați grav de COVID sunt de regulă oameni care mai au și alte afecțiuni, afecțiuni care nu ar fi putut fi ținute sub supraveghere de medicii specialiști, deoarece spitalul din Târgu Neamț nu beneficiază de toate specialitățile medicale.

În mod incompetent sau rău intenționat, s-a lansat ideea că spitalul din Târgu Neamț are 500 de angajați și ar putea să se ocupe oricând de câțiva pacienți cu COVID. Desigur că așa ceva nu este posibil, deoarece dacă pacientul cu COVID are și cancer sau alte comorbidități pentru care nu sunt specialiști la Târgu Neamț, el ar fi ca și condamnat la moarte. Dar ce să știe cei care au în cap doar conspirații și o dorință nejustificată să găsească motive de scandal în orice?

Așadar, o decizie corectă a Instituției Prefectului Neamț, DSP Neamț și a Ministerului și o abordare corectă a prefectului George Lazăr care, deși s-a încercat să fie atras într-o bălăcăreală infantilă pe această temă, nu a căzut în capcană.

Iosub Robert

1 Comentariu
  1. Stefan spune

    La Piatra Neamt si in judet mor oamenii cu zile fiindca spitalul judean este aproape blocat sub pretextul Covid.Pacientii cu cancer sunt tratati si acum la SJN , sectia de Oncologie functionand intr-un pavilion separat.Nu s-a facut spital Covid la Tg. Neamt sau la Roman fiindca asa s-au inteles liderii PSD si PNL locali.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate