De ce iese lumea în stradă?

2

Toată Europa fierbe, România fierbe, în Neamț s-a ieșit în stradă și se va mai ieși. De ce ies românii în stradă?

În primul rând, oamenii s-au săturat să facă sacrificii în numele pandemiei și să sărăcească, în timp ce boierii care îi conduc să se lăfăiască în bogăție, vile, limuzine și vacanțe de lux. Românii s-au saturat să fie luați de sclavi de unii care dovedesc pe zi ce trece că sunt doar niște incompetenți care vor să se îmbogățească.

În al doilea rând, oamenii s-au săturat să respecte reguli pe care nu le înțeleg și care nu au nicio logică. Românii s-au săturat să respecte reguli impuse de niște aroganți care nu depun eforturi suficiente să le și explice.

Nu în ultimul rând, românii s-au săturat să respecte reguli, în timp ce conducerea țării încalcă prin tot felul de excepții regulile pe care le impun majorității oamenilor.

Românii au ajuns la fundul sacului din cauza unor restricții care i-au sărăcit, i-au lăsat fără locuri de muncă, le-au redus posibilitatea de a mai face un ban și în schimb nu au fost ajutați cu nimic concret.

Românii s-au săturat de un guvern care le spune stați în casă, nu munciți, nu ieșiți, dar e un guvern care nu își pune problema că dacă omul stă în casă și nu face nici un leu va muri de foame.

Pentru aceste lucruri românii nu mai pot și ies în stradă. Nu ies pentru un partid, nu ies pentru că le place la proteste. Românii protestează pentru că au ajuns la fundul sacului și nimeni nu-i ajută cu o pâine, ba din contra, cresc prețurile de la o zi la alta.

Iosub Robert

2 Comentarii
  1. spirtu haret spune

    nu inici o obiectivitate aici
    e anti guvern pnl usr plus
    e pro psd

  2. Gradinaru Neculai spune

    Felicitări pentru articol, domnul ziarist Iosub Robert. Stimă și respect. Am apreciat întotdeauna articolele dvs. pentru obiectivitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate