DE CE EU? – PROIECȚIE DE GALĂ LA TEATRUL TINERETULUI

1

Prezența în distribuția filmului De ce eu? a actrițelor Teatrului Tineretului, Lucreția Mandric și Nora Covali, a fost unul dintre motivele pentru care organizatorii promovării acestui film au inclus Piatra Neamț printre orașele care găzduiesc gala de premieră a acestuia.

Filmul regizat de Tudor Giurgiu este o producție cinematografică extrem de discutată în media și în spațiul politic, fiind inspirată dintr-un caz real, în care obstrucționarea justiției are implicații fatale. Lucreția Mandric interpretează rolul lui Eleni Dumitru, mătușa procurorului care s-a sinucis, personajul principal al filmului. Nora Covali joacă rolul unui agent imobiliar.

Evenimentul va avea loc la Teatrul Tineretului, vineri, 20 martie 2015, incluzând două proiecții: de la ora 17.00, respectiv de la ora 19.30. Prețul biletului este de 8 lei. Biletele se pot achiziţiona începând de sâmbătă, 14 martie, de la Agenţia Teatrală.

Comunicat TT

POSTER-neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. uncetatean spune

    Un mare partz acest film.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate