De ce avem așa de multe avarii și pierderi de apă la Piatra-Neamț

5

Pierderi de apă de peste 60% și avarii zilnice la instalația de livrare a apei potabile din Piatra-Neamț. De ce ?

Rețeaua de țevi este ciur și multe dintre acestea trebuiau schimbate de mult timp. Cine trebuia să o schimbe? În principal primăria, căci rețeaua e proprietatea orașului dată în administrare la Apa Serv. Apa Serv oricum nu prea putea să schimbe țevile deoarece toate proiectele europene și banii atrași sunt pe extinderi de rețele, nu pe reabilitat rețelele existente.

Cât a investit primăria Piatra-Neamț în propriile conducte care sunt depășite de mult? 77.448 lei în ultimii 10 ani. La această sumă investită în rețelele de apă din Piatra-Neamț mai trebuie cuiva explicații suplimentare de ce sunt pierderi și avarii ?

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. S spune

  Programul ISPA a fost cu inlocuire tevi ! Nu s-a facut decat o scormonire a pamantului pentru a da impresia ca s-a lucrat ! Banii s-au luat !

 2. Geni spune

  In sfarsit a deschis cineva subiectul asta.Se inregistreaza pierderi ,m3 de apa l-au scumpit si desi locatarii nu sunt vinovati,ei sunt cei care le platesc.Vi se pare normal asa ceva?In Londra ieseau de mult in strada sa-si ceara dreptul.La noi nu.Romanul obisnuit sub comunism,unde nu i s-a lasat nicio portita spre dreptate si libertate,acum tace si inghite.Am fost dresati sa tacem.Numai la noi e vorba asta „capul plecat,sabia nu-l taie”.Se mai mira de ce sunt luati peste picior.Toate natiile care au trecut pe-aici s-au folosit de noi

 3. V.Vasile spune

  Corect si la obiect Dle Iosub si inca se mai poate discuta despre implicarea actionarului majoritar, privind retelele de distribitie, etc.
  Stiu ca nu o sa publicati comentariul meu ca de…. dar asa ca o discutie intre noi, de ce nu ati avut aceeasi atitudine si prin 2015 -2017 ?

 4. Miron ileana spune

  Primăria și apăsat știu doar să ridice prețul la m3 de apă pe locatarii. Sint probleme și la subsolurile apartamentelor pt.ţevile sint vechi. Dar la noi ca la nimeni nu doare capul pe nimeni.Noi toți tăcem și plătim.

  1. Nanu spune

   Apa serv nu este a primariei ,este a Consiliului Judetean ,este in subordinea lui Arsene !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate