De ce au nevoie românii acum de la Guvern

2

Liberalii care ne guvernează, alături de colegii lor de la celelalte partide, nu înțeleg nimic din ce se întâmplă în România și nu fac nimic bun pentru români. Majoritatea prețurilor la mâncare, materiale de construcții și produse de bază s-au dublat iar frumoșii noștri politicieni, în loc să ia măsuri economice și politice normale la cap, tot dau pomeni, plafonează prețuri și adâncesc prăpastia dintre românii care muncesc și cei care nu prea muncesc.

În primul rând, românii NU au nevoie să fie ajutați de guvern, ci doar să nu mai fie încurcați de acesta. O relaxare a impozitării și o reducere a hăituirii românilor ce fac bani prin muncă ar fi un prim pas. În România ar trebui stimulată munca, nu dependența de ajutoarele statului.

Ar trebui, de exemplu, ca românii care au mici firme sau activități pe persoană fizică să nu fie impozitați deloc până la un prag de 10-20.000 euro pe an. Ar trebui să fie lăsați să muncească și să se bucure de toți banii pe care-i fac prin muncă, căci acești bani intră tot în economia locală unde oricum sunt impozitați prin taxe de genul TVA.

Ar trebui de asemenea ca firmele cu sub 10 angajați să aibă un prag de cifră de afaceri sub care să nu se aplice impozite pentru ca aceste mici afaceri să poată supraviețui perioadei de pandemie și să poată face față valului de scumpiri fără precedent din România.

Ar mai trebui ca salariile minime să nu mai fie impozitate cu aproape 50% cu condiția ca banii care mergeau la impozit să meargă în mărirea salariului respectiv ca să poată oamenii să treacă de valul de scumpiri și de mărirea costurilor la utilități.

Ar trebui ca statul român să înceapă prin a nu mai lua așa de mulți bani de la românii care muncesc. Românii care muncesc au nevoie de banii pe care-i câștigă prin muncă, nu au nevoie de pomana statului. Atâta timp cât statul ia prin taxe și impozite 50% din ce muncește un român, degeaba îi dă apoi pomană 10%. Asta au nevoie românii acum de la guvernul lor. Au nevoie ca guvernul să nu le mai ia așa de mult din banii pe care ei îi muncesc.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. Tubului Mihai spune

  Ar trebui ca în România să existe stat.
  Cu 8-9 milioane de cetățeni fugiți peste hotare, mi-e că nici țară nu o să mai avem.

 2. FLORIN spune

  Sigur,se ocupa de statul securisto mafiot,nu de cei care platesc 50% taxe si ies la pensie la 70 ani.

  De la DESFIINTAREA acestor aberatii de pensii care sunt un furt din banii tuturor, miliarde de euro pe an,au ajuns sa le MAREASCA.

  Asta e PRIORITATEA lui CIUCA si BODE/PNL.

  Poftim:
  Nicolae Ciucă și Lucian Bode au cerut la negocieri indexarea pensiilor speciale odată cu restul pensiilor / Rareș Bogdan și Kelemen Hunor s-au opus – Surse

  https://www.g4media.ro/nicolae-ciuca-si-lucian-bode-au-cerut-la-negocieri-indexarea-pensiilor-speciale-odata-cu-restul-pensiilor-rares-bogdan-si-kelemen-hunor-s-au-opus-surse.html

  ROMANIA-stat esuat condus numai de hoti, patronati de statul securisto mafiot care a distrus aceasta tara.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate