De azi, spitalul din Piatra-Neamț nu mai este în subordinea Consiliului Județean Neamț, ci în subordinea Ministerului Sănătății. Să vedem ce va face acum PNL

4

Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului României, toate unitățile sanitare aflate în subordinea autorităților locale, trec în administrarea Ministerului Sănătății PNL.

De azi înainte, guvernul PNL poate schimba conducerea spitalului din Piatra-Neamț și prin oamenii puși poate face ordine, achiziții, poate avea grijă de tot, poate da mâncare de 5 stele bolnavilor, poate da echipamente de protecție suficiente cadrelor medicale, poate face tot ceea ce spunea că nu face bine Consiliul Județean Neamț.

Gata! S-a închis la spital sezonul m**e PSD, m**e CJ Neamț. Totul e la PNL. Butoanele sunt la liberali. Au toată puterea de decizie. Să-i vedem acum la treabă, că la criticat sunt campioni! Să vedem cum o să facă ei bine tot ce făcea PSD prost, căci cu greaua moștenire nu merge la spitalul din Piatra-Neamț, deoarece e între primele spitale județene din țară ca dotare.

4 Comentarii
 1. Gradinaru Neculai spune

  În această ordonanță se vorbește doar de preluarea puterii conducerilor din unitățile sanitare dar nu se vorbește nimic despre finanțare ? Dacă Consiliul Județean nu mai finanțează Spitalul Județean ca până acum, ce se întâmplă ? La fel și cu celelalte unități sanitare care erau subordonate Consiliilor locale ?

 2. Varga Szandor Andrasz spune

  La fel era situația si pe vremea pdl ului in acel spital .
  Gargară multă, lucru prost .
  Cand toți banii merg la salarii si venituri salariale mai rămâne nimica toată pentru materiale .
  O sa fie ce a fost, ba încă mai mult .

 3. Codul Penal spune

  F.bine,era și cazul!

 4. olteanu spune

  Eu vad ca scrie ca de pe 3 aprilie 2020…adica de vineri

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate