De astăzi, Prefecturile nu mai pot comunica date despre cazurile COVID-19 din județe (Decizia oficială a Guvernului)

0

O decizie de la nivel central impune ca Instituțiile Prefectului să nu mai comunice public numărul de pacienți infectați cu coronavirus și date despre aceste cazuri din județele din România, deci inclusiv din Neamț.

Această informație a fost comunicată de prefectul județului Neamț, George Lazăr, în cadrul unui briefing de presă care a avut loc astăzi, 21 martie 2020 (click aici pentru video).

„În legătură cu modalitatea de informare pe care noi, Instituția Prefectului, avem obligativitatea de a o face în conformitate cu dispozițiile MAI, vă fac precizarea că la acest moment nu vom da nici informații, nici răspunsuri la întrebări din partea presei în legătură cu numărul de teste COVID-19 efectuate, în legătură cu starea pacienților infectați cu COVID-19 și nici nu vom face precizări privind numărul de persoane depistate pozitiv în urma testelor efectuate.”, a precizat prefectul județului Neamț.

Potrivit deciziilor impuse de Starea de Urgență, presa nu poate comunica informații neoficiale.

Întrucât aceste hotărâri trebuie respectate, vom putea să vă informăm cu privire la evoluția bolii doar din surse oficiale, respectiv comunicatele Grupului de Comunicare Strategică de la nivel central.

Nu ne putem asuma distribuirea de informații neoficiale, chiar daca alte publicații, poate, vor decide să o facă. Este Stare de Urgență și trebuie să ne supunem deciziilor luate la nivel guvernamental, fie că ne place sau nu.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate