De 8 Martie, doamnele și domnișoarele au acces gratuit la muzeele din Neamț

0

8-martie

În această perioadă Complexul Muzeal Județean Neamț găzduiește mai multe expoziții temporare, de istorie-arheologie (Portrete în istorie; Ciocnirea civilizațiilor. Dacii și Romanii), proiecte speciale (Mărțișorul și Baba Dochia) și arte plastice (Mărțișor – Expoziție de grup a artiștilor plastici nemțeni) care oferă posibilitatea vizitatorilor de a veni în contact cu asocierea inedită a unor piese din colecțiile proprii sau ale instituțiilor cu care colaborăm.

Din dorința de a facilita unor categorii cât mai variate de beneficiari accesul nemijlocit la unele dintre cele mai valoroase bunuri din patrimoniul cultural al țării noastre, multe unice în Europa și în lume, intenționăm ca periodic să acordăm o gratuitate temporară unei categorii specifice de public pentru a spori impactul misiunii proprii activităților din muzee.

Astfel, în luna Mărțișorului, profitând de iminenta sosire a primăverii și de efervescența benefică a noului început de an calendaristic, dorim să oferim tuturor doamnelor și domnișoarelor, femeilor în general, în data de 8 martie a.c., acces gratuit la unitățile muzeale pe care le administrăm, pentru a petrece câteva momente de recreere și delectare prin vizitarea unor expoziții temporare sau permanente cu tematică variată.

Vă invităm călduros să treceți pragul instituției noastre pentru a vă bucura și dumneavoastră de mesagerii primăverii la Complexul Muzeal Județean Neamț! 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate