De 1 martie, tinerii conservatori speră că… în ciuda vremii de afară, cu un mărțișor se va face primăvară!

1

În cursul zilei de 1 martie, Tineretul Conservator, în frunte cu președintele organizației, Roxana Beloiu, și președintele executiv, Ciobanu Marius Ioan, alături de alți 25 de membri ai organizației, au marcat venirea primăverii oferind mărțișoare tuturor doamnelor și domnișoarelor aflate în trecere prin zona centrală a municipiului Roman.

„Sperăm ca aceste mărţişoare, considerate un simbol al renaşterii naturii și oferite cu ocazia venirii primăverii, să aducă un strop de fericire sau un zâmbet pe fețele tuturor doamnelor și domnișoarelor, cărora partidul conservator le urează la mulți ani și o primăvară frumosă!” afirmă președintele executiv al organizației, domnul Ciobanu Marius Ioan.

Urmărind reacția trecătorilor putem spune că acțiunea organizată de tinerii conservatori și-a atins scopul, având în vedere faptul că gestul a fost apreciat de toate femeile, indiferent de vârstă: „Sperăm ca acest lucru să devină o tradiție care să ne însenineze ziua de 1 martie. Vă așteptăm și la anul!”

Se pare că tânărul președinte executiv, Ciobanu Marius Ioan, își ia în serios rolul de viitor candidat al funcției de primar al comunei Ruginoasa, organizând numeroase evenimente desfășurate la nivelul județului Neamț. Sperăm că activitățile de genul acesta nu se vor opri aici și așteptăm surpriza pregătită de aceștia cu ocazia zilei de 8 martie.

Nu putem decât presupune că și celelalte (nu puține la număr) partide au organizat acțiuni similare, însă locația acestora a fost una ultrasecretă, având în vedere faptul că nu au putut fi observate de nimeni…

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. AntiPoliticianiști spune

    O știre fără niciun conținut. Nu interesează pe nimeni ce face gașca lui Voiculescu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate