De 1 aprilie a vrut să își ia viața… și nu glumea. Salvat de polițiștii nemțeni și un trecător

0
FOTO: Sindicatul Europol Neamt

Sindicatul Europol Neamț a prezentat una dintre misiunile polițiștilor nemțeni în seara de 1 aprilie, în Roman.

Un tânăr a luat o decizie extremă de a-și curma viața aruncându-se în Siret. Nu a reușit să își ducă la îndeplinire planul care se putea încheia cu o tragedie, deoarece un trecător s-a întâmplat să fie în locul potrivit la momentul potrivit. În scurt timp, un echipaj de poliție a ajuns la fața locului și totul s-a terminat cu bine.

Felicitări pentru spiritul civic și intervenție!

„1 Aprilie, Roman, județul Neamț, spre seară!

Un suflet zbuciumat decide că e mai bine pentru el să-și pună capăt zilelor. Încalecă balustrada podului peste râul Siret, își face cruce încet, dar în momentul când vrea să sară o voce îl strigă și-i vorbește ademenitor.

Unul dintre îngerii trimiși de Dumnezeu să-l salveze, un trecător „neîntâmplător” prin zonă, anunță autoritățile care-l sfătuiesc să-l țină pe tânăr de vorbă până sosesc polițiștii.

Patrula de poliție formată din trei polițiști, Butnaru Gabriel, Mihai Alin și Mititelu Cătălin forțează la maxim pistoanele autospecialei de poliție spre locul cu pricina. Câteva secunde le sunt furate de un conducător auto care nu observa și nu auzea girofarurile și sirena mașinii de poliție.

Din fericire au ajuns la timp, s-au organizat ca la carte, unul a ajuns lângă tânarul cu intenții sinucigașe, a adoptat o poziție defensivă, prietenească, a intrat în vorbă cu el, altul a dirijat circulația pe pod, iar al treilea polițist a venit pe la spate, a schimbat repede câteva priviri cu colegul său și împreună l-au prins pe tânăr și l-au tras peste balustradă! Echipajul medical, aflat deja acolo, l-a preluat pentru a-i acorda îngrijiri!

Dumnezeu trimite chiar și patru îngeri să salveze de la pierzanie suflete rătăcite.”, este mesajul transmis de Sindicatul Europol Neamt.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate