Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 16 iulie 2019
  • :
  • :

Dați un leu pentru ”demnitarea” preotului meu

În urma amendării unui preot din Piatra-Neamț pe motiv că a lipit afișe electorale aiurea, cineva s-a gândit să exploateze emoția și a făcut o campanie de strângere de bani la fel de ilegală ca și lipitul afișelor preotului. Vreo 20 de persoane au spus că participă, dar desigur că nu sunt șanse să se strângă niciun leu, căci strângerea de fonduri, la fel ca și lipirea de afișe, se face după niște legi, nu după ureche.

Ce a reușit în schimb să facă dorința de a exploata în interes propriu emoția cu preotul amendat? A reușit să ostilizeze oamenii împotriva celui care a depus plângerea, făcându-i numele public, și a mai reușit să atragă atenția lumii asupra afișului cu pricina care era scris greșit. Deci mai mult rău, decât bine pentru preotul aflat în centrul discuției care numai de implicare în scandaluri de acest gen nu avea nevoie după înfrângerea de la Referendum, plus că acum va trebui să explice și ce e aia ”demnitare”.
Un comentariu la “Dați un leu pentru ”demnitarea” preotului meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *