Dați un leu pentru ”demnitarea” preotului meu

În urma amendării unui preot din Piatra-Neamț pe motiv că a lipit afișe electorale aiurea, cineva s-a gândit să exploateze emoția și a făcut o campanie de strângere de bani la fel de ilegală ca și lipitul afișelor preotului. Vreo 20 de persoane au spus că participă, dar desigur că nu sunt șanse să se strângă niciun leu, căci strângerea de fonduri, la fel ca și lipirea de afișe, se face după niște legi, nu după ureche.

Ce a reușit în schimb să facă dorința de a exploata în interes propriu emoția cu preotul amendat? A reușit să ostilizeze oamenii împotriva celui care a depus plângerea, făcându-i numele public, și a mai reușit să atragă atenția lumii asupra afișului cu pricina care era scris greșit. Deci mai mult rău, decât bine pentru preotul aflat în centrul discuției care numai de implicare în scandaluri de acest gen nu avea nevoie după înfrângerea de la Referendum, plus că acum va trebui să explice și ce e aia ”demnitare”.

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. Danny spune

    Ma gândesc oare „saracul” părinte are de unde plati amenda? Si ce este aceasta demnitate ca eu zau .nu inteleg

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate