„Daruri pentru bunicii comunității noastre”, ediția a II-a

0

Asociația „Comunitatea Noastră” din Piatra-Neamț  a dat startul , în prag de sărbători,  unei noi ediții a proiectului „Daruri pentru bunicii comunității noastre”

„Se apropie sărbătorile și una din grijile noastre o reprezintă lista cumpărăturilor și a cadourilor pe care trebuie să le procurăm din timp. În casele multora dintre noi va fi agitație și zumzet.Însă în comunitatea orașului nostru există multe case în care singurătatea și-a făcut cuib. Sunt bunici cărora nu le trece nimeni pragul și pe care 365 de zile pe an nu-i întreabă nimeni ce mai fac.
Anul trecut, cu ajutorul întregii comunități am reușit să facem fericiți 80 de bunici. Ne-a bucurat și umplut de energie, astfel încât dorim să le trecem pragul și anul acesta. Să le înseninăm chipurile și să le aducem bucurie în case. Pentru asta apelăm din nou la ajutorul tău. Noi deja ne-am apucat de împachetat cadouri.”, este mesajul transmis de Asociația „Comunitatea Noastră”

 În perioada 5-14 decembrie, în intervalul orar 14:00 – 17:00, poți aduce și tu un cadou în spațiul de colectare special amenajat în Sala Multimedia a Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate