Dămuc – „Hășmaș Maraton”. Iată primele imagini!

0

La Dămuc, la Baza Sportivă Șugău, azi s-a dat startul primei ediții a competiției „Hășmaș Maraton”.
Echipa de organizare, în frunte cu Iulia Olteanu Negura și Florin Botescu, a muncit zilnic pentru a crea prima ediție a unui eveniment bine structurat, cu trasee spectaculoase și premii interesante:

Dorim să mulțumim tuturor organizatorilor altor evenimente de acest gen din România, care ne-au împărtășit experiențele lor în așa fel încât, fiecare participant la Hășmaș Maraton sa se simtă „acasă”.
Pentru noi contează ca nu numai sportivii sa se bucure de o atenție deosebită, ci și insoțitorii lor – părinți, copii, prieteni, parteneri de viață și chiar animalele de companie.”

Încă de dimineață, participanții s-au prezentat pentru validarea înscrierilor și după o scurtă ședință tehnică, la ora 9:00 s-a dat startul probelor: Maraton, Semimaraton și Campionatul Național F.R. Atletism. La ora 10:00, a debutat cursa copiilor, fiind urmată,  la ora 10:30, de cursa dedicată persoanele cu dizabilități.

Ziua va continua cu următorul program:

13:00-18:30, Gulaș Party
14:00 Festivitatea de premiere F.R.Atletism (Intonarea Imnului României)
18:00-18:30, Festivitatea de premiere Maraton, Semimaraton (în funcție de ultimul sosit la maraton se poate face mai devreme)
19:00-22:00, Spectacol Folk
22:00, Foc de tabără.

Printre primii sosiți, ca de obicei, a fost primarul comunei, domnul Anton Covasan, de asemenea, reprezentanți ai Primăriei care s-au asigurat de bunul mers al activității. Menționăm că la Baza Sportivă sunt prezente echipaje ale poliției și ale Ambulanței.
Începând cu ora 11:00, edilul comunei, echipat ca un adevărat sportiv, a intrat pe terenul de fotbal, nu pentru a privi, nici pentru încurajarea jucătorilor, ci pentru a juca alături de ei, cunoscut fiind faptul că este un mare iubitor al acestui sport. Nu putem să nu pomenim de frumusețea acestui loc binecuvântat de Dumnezeu” , așa cum spune mereu primarul, iar vremea caldă și soarele care strălucește ca în timpul verii, ajută la bună desfășurare a acestui minunat eveniment.

Felicitări, domnule primar pentru inițiativă, de asemenea, felicitări organizatorilor acestei competiții și succes tuturor participanților!

Noi suntem „pe fază” și vom revenim cu mai multe imagini și informații pe tot parcursul zilei, în funcție de desfășurarea evenimentelor!

Sursa: ZiarBicaz.RO

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate