Dacia Duster printre cele mai bune masini din lume

0

dusterInca de acum trei ani, de cand a fost lansat, Duster a avut mare priza la public, astfel ca jurnalistii de la Top Gear au inclus SUV-ul romanesc intr-un top al celor mai bune masini din lume produse in ultimii 20 de ani.

Pare incredibil pentru un vehicul fabricat in tara noastra, iar explicatia ziaristilor ne face sa ne simtim si mai mandri. “Reprezinta esenta automobilismului. Nici un alt automobil din lume nu ofera atat de multa libertate la acest pret”, e argumentul celor de la Top Gear pentru pozitionarea Daciei Duster pe locul 48 in clasamentul celor mai bune masini fabricate in ultimii 20 de ani.

Saptamana trecuta, Dacia a lansat la Frankfurt noua versiune a modelului Duster. Spatiile generoase si imbunatatirile tehnice completeaza schita unui portret sportiv, mai ales ca masina pare potrivita atat pentru oras, cat si pentru drumurile de munte. Printre schimbarile fata de modelul mai vechi ar fi de mentionat noua plansa de bord, cu limitator de viteza, asistenta la parcarea cu spatele, dar si sistemul de control al traiectoriei.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate