Dacă vrei să știi situația reală din Neamț!

5

Ca să știi care e situația reală în județul Neamț, ai nevoie de două cifre. Câți oameni primesc bani de la stat și câți oameni muncesc ca să dea bani la stat.

În anul 2020, în Neamț, un număr mediu lunar de 151.997 persoane au fost beneficiari ai prestațiilor sociale, adică ajutoare sociale, ajutoare de încălzire, indemnizații de tot felul, alocații și alte ajutoare.

La aceștia se adaugă bugetarii și pensionarii și se ajunge undeva în jurul sumei de 200.000 persoane din Neamț care au încasat bani de la bugetul de stat în anul 2020.

De cealaltă parte, în zona oamenilor care au dat bani la stat, la finele anului 2020 erau înregistrate la ITM un număr de 86.911 contracte individuale de muncă.

Aceasta este situația reală a județului Neamț.
– Sub 90.000 contracte de muncă
– Peste 200.000 persoane care iau bani de la buget

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. liberalul ...fost propagandist PCR. spune

  bai desteptilor–UNDE sa lucreze lumea? NU VOI incepind cu constatinescu -care a distrus agricultura padurile si minele-APOI ILIESCU a vindut industria petrolul si energia–A URMAT SPANCHIUL ala din perioada 2004-2014 care a distrus petromin si transporturile? SA NU SPUNETI NIMIC de partide- PENTRU CA ACTUALELE GASTI MAFIOTE AU PROVENIT DIN PCR.

 2. Marin spune

  Ai contractele de munca și a celor angajați sa lucreze în Neamț dar angajați la firme din alte județe?

 3. V.Vasile spune

  Cred ca este incorect ca pensionarii sa fie in suma cu asistatii sociali ! Cine a platit peste 45 de ani taxe, impozite la stat, fara sa primeasca 1 leu pomana si la mai si ajutat Dumnezeu sa fie sanatos adica sa nu stea prin spitale , primeste la pensie cei se cuvine ba cred ca mai putin …..Cred ca iar nu va convine comentariul meu

 4. Radu spune

  Probabil ar fi mult mai multi doritori sa se angajeze,dar din pacate nu sunt locuri de munca.Sunt curios, din cei 200.000 de incaseaza diverse sume,cati sunt angajati la biget si ce procent din totalul ce revine ca si plati incaseaza dumnealor.Ce sa zic,hai cu nepotismele

 5. Cristi spune

  Contractele de muncă sunt doar cele din mediul privat??

  ADMIN: Da. Cele de la bugetari nu sunt la ITM

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate