Dacă plouă, evitați trotuarul din zona spitalului de pe B-dul Traian

7

Dacă plouă, evitați trotuarul din zona spitalului de pe B-dul Traian pentru a nu fi udați din cap până în picioare de mașinile care trec pe stradă.

Înainte de a se asfalta se formau două zone cu acumulări de apă în dreptul trecerii pentru pietoni de la Asirom și de la spital. Acum, după frumoasa asfaltare, din cauza unei foarte meseriașe pante a carosabilului, toată banda unu de mers dinspre Asirom spre spital se umple cu apă, mașinile ce trec dând naștere unor adevărate valuri.

Până ce constructorul care a asfaltat va fi pus să remedieze problema, vă sfătuim să evitați acest trotuar dacă afară plouă, sau din contra, dacă vă este dor de valuri, aici este singurul loc din Neamț unde le puteți avea.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Un cetatean spune

  De ce vorbiti prostii. Si inainte de asfaltare acolo erau probleme cu apa. Stau in zona si oricat as vrea sa dau vina pe Publiserv pentru asfaltare aiurea, problema este mult mai veche. Pluviala de acolo nu suporta atata apa care vine de pe Privighetorii si Castanilor. Inainte sa scrieti un articol de genul asta, mai intrebati in stanga si dreapta.

 2. Arsinel Ionel spune

  Imi place cum s-a asfaltat….strat de „uzura” 30 de mm, reasfaltare puternica in graba, rezultat compromis = Valuri in asfaltare, deterioriarea suportului pentru stratul de uzura, pierderi financiare pentru primarie (pe foaie cred ca e asfaltata ca la carte) in 2 ani maxim va trebuie o reasfaltare …

 3. xx spune

  Sa realizat totusi ceva,in loc de 2 gropi a mai ramas doar una

 4. Buntu Avram spune

  Dar unde e scurgerea ?
  Intre cele doua treceri de pietoni ar trebui sa fie cel putin o scurgere in canalizare.

 5. Cristina Kriss spune

  Acelasi constructor,aceiasi problema si pe strada Anton Naum din Maratei!Acumulări masive de apa cand ploua pe partea dreapta a străzii cu sens unic.Rugam să trimiteți si la noi constructorul sa remedieze lucrarea! SI noi suntem plătitori de taxe si impozite si vrem lucrari facute corect nu date peste cap…doar de dragul de a spune ca s-a facut reabilitarea strazii!

 6. Macovei Ciubotaru Raluca Mihaela spune

  Mereu a fost si va fi un pericolo zona aceea!…

 7. Angela Maftei spune

  Hahaha!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate