Dacă pe ușă nu au putut intra, au forțat fereastra: furt dintr-un imobil din Piatra-Neamț/ Cine sunt făptașii și ce prejudiciu au cauzat

0

La data de 10 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Piatra-Neamț, cu domiciliul în Germania, cu privire la faptul că persoane necunoscute au intrat prin efracție într-un imobil din Piatra-Neamț.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că la data de 9 decembrie a.c., două persoane cu vârste de 15, respectiv 21 de ani, din Piatra-Neamț, ar fi pătruns prin forțarea unei ferestre în imobilul în cauză de unde ar fi sustras un laptop, un telefon mobil, iar dintr-o borsetă aflată pe o noptieră, suma de 300 de euro, cauzând un prejudiciu total estimat la suma de 1.050 euro.

Parte din prejudiciul produs, respectiv laptop-ul și telefonul mobil, a fost recuperat de polițiști și restituit persoanei vătămate.

La data de 13 decembrie a.c., în urma probatoriului administrat, față de tânărul de 21 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate