Dacă o vedeți, anunțați poliția. A dispărut fără urmă (NEAMȚ)

0

UPDATE: Femeia a fost identificată pe un teren agricol de pe raza localității Hangu.

Știrea inițială:

  • AȚI VĂZUT-O?

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Bicaz continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei ONU ANA, de 60 ani, dispărută la data de 27 iunie 2022.

La data de 27 iunie, în jurul orei 08.10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 08.00, ONU ANA, în vârstă de 61 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1.60 metri, păr alb, tuns scurt.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o cămașă în carouri, vestă de culoare albastru, pantaloni lungi de culoare verde, fiind încălțată cu șlapi de culoare verde.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Hangu și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate (n.r. cu afecțiuni medicale), este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate