Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 15 august 2019
 • :
 • :

Dacă nu vreți să aveți pe conștiință vreun polițist din Neamț, nu încălcați regulile rutiere

Am văzut în ultima perioadă un fel de conserve ruginite pe roți, cu ajutorul cărora unii polițiști nemțeni din mediul rural se deplasează.

Lansăm un apel umanitar către șoferii care trec prin Neamț să nu încalce legea pentru că dacă vreun polițist dotat cu o asemenea conservă trebuie să vină după ei nu se știe dacă nu-i cade vreo roată și îl au pe conștiință.

Nu faceți nimic care să necesite deplasarea polițiștilor după voi cu aceste mașini. Au și ei familii care-i așteaptă acasă.
7 comentarii la “Dacă nu vreți să aveți pe conștiință vreun polițist din Neamț, nu încălcați regulile rutiere

 1. Emy

  CONSERVĂ cu Carne de Gulgutan . Pentru că Dacă au ajuns în acel Stadiu Au fost și Ajutate , Hai să fim Realiști și Corecți , Lor și dacă le dau New le Rânjesc , Cazul din SV , unde Șeful unei Secții spunea că Nu prezintă Siguranță , Autospeciala fiind Modelu 2 de la Logan , cazul a fost pe Net . Pistoale le ar trebui niste Naganuri , Smith și Wesson , astea CARPATI fiind pe post de Tacalus , Zic sa arunce cu ele in sus că oricum o ia proiectilul ,, glonțul,pe unde apucă , Pistoale și echipament Au Nevoie cu prioritate , Autospeciale Au ,sa se Implice și să le întrețină , Nu sa umble Năuci după câte un boschetar pentru a le spala , auto Ei fiind Domni. Nici la Service Nu stau langa mașină , deși se permite , Nu e a lor ,Ce le Pasa ! DA Vor să Meargă , ca Noi .

  Raspunde
 2. Ovidiu

  Nu trebuie sa ne facem griji ,ca doar sunt masini achizitionate cu saptezeci de mii de euro bucata , s-a uitat acest lucru.

  Raspunde
 3. Onelian dalmatio

  Ministrul de resort să facă bine să aloce resurse pentru o bună desfășurare a activității subordonaților, nu numai să bată din gură”bla, bla bla”

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *