Dacă nu vreți să aveți pe conștiință vreun polițist din Neamț, nu încălcați regulile rutiere

Am văzut în ultima perioadă un fel de conserve ruginite pe roți, cu ajutorul cărora unii polițiști nemțeni din mediul rural se deplasează.

Lansăm un apel umanitar către șoferii care trec prin Neamț să nu încalce legea pentru că dacă vreun polițist dotat cu o asemenea conservă trebuie să vină după ei nu se știe dacă nu-i cade vreo roată și îl au pe conștiință.

Nu faceți nimic care să necesite deplasarea polițiștilor după voi cu aceste mașini. Au și ei familii care-i așteaptă acasă.

- Apreciază pagina -

7 Comentarii
 1. Bumbea spune

  Să ia masini de la jandarmi ca sunt superdotati cu tehnica de razboi precim au ,, defilat ” pe 10 aug 2018

 2. Ionut spune

  Bine ca n au fost luate in leasing

 3. Adri spune

  Astia de la Neamt nu erau cei pe primul loc la spaga?!

 4. Emy spune

  CONSERVĂ cu Carne de Gulgutan . Pentru că Dacă au ajuns în acel Stadiu Au fost și Ajutate , Hai să fim Realiști și Corecți , Lor și dacă le dau New le Rânjesc , Cazul din SV , unde Șeful unei Secții spunea că Nu prezintă Siguranță , Autospeciala fiind Modelu 2 de la Logan , cazul a fost pe Net . Pistoale le ar trebui niste Naganuri , Smith și Wesson , astea CARPATI fiind pe post de Tacalus , Zic sa arunce cu ele in sus că oricum o ia proiectilul ,, glonțul,pe unde apucă , Pistoale și echipament Au Nevoie cu prioritate , Autospeciale Au ,sa se Implice și să le întrețină , Nu sa umble Năuci după câte un boschetar pentru a le spala , auto Ei fiind Domni. Nici la Service Nu stau langa mașină , deși se permite , Nu e a lor ,Ce le Pasa ! DA Vor să Meargă , ca Noi .

 5. Ovidiu spune

  Nu trebuie sa ne facem griji ,ca doar sunt masini achizitionate cu saptezeci de mii de euro bucata , s-a uitat acest lucru.

 6. Onelian dalmatio spune

  Ministrul de resort să facă bine să aloce resurse pentru o bună desfășurare a activității subordonaților, nu numai să bată din gură”bla, bla bla”

 7. Dan spune

  Dacă guvern,nu e,nimic nu e!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate