”Dacă domnul primar propune mâine un rahat, voi trebuie să îl votați”. Ordin de partid la Roznov

0

Toată lumea se întreabă cum de votează o parte dintre consilierii liberali proiectele aberante sau ilegale de hotărâri de consiliu local propuse de primarul PNL.

Răspunsul este unul foarte simplu. Consilierii PNL au fost amenințați de către conducerea PNL Neamț că cine nu respectă ”disciplina de partid” și nu votează proiectele propuse de primarul liberal nu mai face parte din echipa PNL. Nu contează ce zice lumea din localitate sau familia de acasă, asta este disciplina în PNL și cine nu o respectă pleacă din PNL.

Cam așa se pune problema la Roznov. Așa-zisa disciplină de partid e mai importantă decât legea care zice că un consilier votează conform propriei conștiințe și mai importantă chiar și decât jurământul cu mâna pe Biblie și Constituție în care alesul spune că va vota doar în interesul celor care l-au ales.

”Dacă domnul primar propune mâine un rahat, voi îl votați”. Așa li s-a spus consilierilor PNL de la Roznov.

Nu știm dacă cei de la PNL Roznov înțeleg că ”disciplina lor de partid” este un izvor de suspiciuni de fapte penale precum corupție, șantaj, instigare la comitere de infracțiuni, grup organizat în vederea încălcării legii, călcarea jurământului de la învestire și multe altele, dar poate ar fi bine să consulte un avocat înainte de a fi ei ”consultați” de procurori.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate