Cutremur pe piața telecomunicațiilor din România. Ce gigant pleacă din țară?

Potrivit unui articol gsp.ro, Telekom urmează să plece din România.

RCS-RDS și Orange ar urma să împartă abonații și drepturile TV ale societății germane.  Orange va prelua partea de telefonie mobilă, iar RDS segmentul Telekom care ține de televiziune.  Telekom are în România 1.500.000 de abonați.

Rămâne de văzut dacă informațiile pe surse se confirmă și cum vor fi afectați abonații Telekom de această schimbare majoră.

Mai multe detalii aici.

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. Cornel spune

    Sincer. NU prea vad cum sa preia ORANGE , Am Contractul încheiat cu. Telekom , nici devin cu Orange .Știu că Noi suntem mici ori NU te întreabă. Nimeni .DAR nici OBLIGAT Nu sunt sa fiu Preluat De Cine se Nimerește , Ar trebui să fie Denunțat Contractul de către una dintre părți Ei ori EU ! Orange Daca Rămâne la același Tarife , Pachet de Programe Tv , cu funcțiile pe care le are la ora actuala , Mai Discutam , ALTFEL Sunt Drepturi și Obligații de ambele părți . A. a mai fost acum 60 zile o Cumpănă ,cum că ar scoate PRO TV din Grila de programe Și faptul că Ar Dori Unii din BG și alții din Serbia sa l Concesioneze . Numai Firme de Succes au fost Interesate de fostul Romtelecom . VEDEM in Zilele acestea pe Unii cum Țipă , In Democrație Hoții stau la Pușcărie Nu Zău , ori că Vor și au propus să Înființeze Ei nu s ce Ministere , Comisii Ptr Recuperarea Avuției Naționale . DAr. Ei HABAR Nu au ce Patrimoniul au avut unele dintre societățile , pe care vor să le ,, Recupereze,, Ei. De Ex SC de față , in trecut pe când era ROm , a avut niște locații de Protocol cu Reprezentanța la parter Intr.e timp au devenit altceva . Nu vor să Investigheze Noii Leaderi Ce și cum ? ORi și aștia sunt pe modelul. ,, PIEDONE,, Pffau și acela acum niste ani ,Ce Tuna și Fulgera ,când Intreprindea niste Controale prin Piata OBOR , Amzei , Matache și care mai sunt prin Capitală . I ar mai înaintea lui O GRECEA , un Tip Serios și care părea Dedicat ceea ce făcea , până Intr o Zi când a fost Convocat la un Superior și ,, SFATUIT ,, sa Schimbe Orizontul , Perspectiva . Așa că. Suntem Lămuriți .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate