Cutremur în Italia de 4.0 grade. O familie din Neamț în mijlocul infernului

8

Luni seara la 20.57 (19.57 GMT) a avut loc un cutremur cu magnitudinea 4,0 în insula Ischia, la sud de Napoli.

Membrii unei familii de nemțeni stabilită în Italia, dar aflată în vacanță pe această insulă, ne-au povestit cum au apucat să iasă în stradă și sa vadă cum sub ochii lor s-a dărâmat Biserica Purgatorie din apropierea locului unde erau cazați.Am ieșit aproape dezbrăcați în stradă, lumea țipa, biserica s-a dărâmat și apoi totul a devenit întuneric pentru că s-a luat curentul. Clădirea unde stăteam s-a crăpat. Am intrat și am luat telefoanele, actele și ce am apucat. Stă să se dărâme. Nu știu ce vom face. Așteptăm. Semnalul la telefon cade.

Cel puțin o persoană a murit, altele 10 au fost date dispărute, zeci de clădiri s-au dărâmat.Seismul s-a simțit și în Forio, Barano și Casamicciola dar aici nu s-au înregistrat pagube deosebite. Oamenii încă sunt pe străzi fiindu-le frică de eventuale replici.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. Elena Ignat Burduja spune

  De ce nu te informezi mai mult ? In Italia cutremurele sunt la mica adancime si la 4 grade este devastator,aseara s-au prabusit mai multe case ,a murit o femeie si multi raniti.S-a spus la noi la stiri.

 2. Anca Delia Topoliceanu spune

  Păi la un cutremur cum am fost la noi în ’77 dispare Italia cu totul! Dacă la 4 grade deja se prăbușesc clădirile…

  1. Adrian spune

   În România cutremurele se produc de regulă la adâncimi cuprinse între 100 și 120km . În Italia cutremurele se produc la adâncimi de aproximativ 10km. În cazul cutremurului de la Ischia, dacă nu am înţeles greșit, adâncimea la care s-a produs cutremurul a fost de 5km.

 3. Eugenia Sandu spune

  Ieri seara!

 4. Ady Adri Adriana spune

  Ufaaa

 5. Elena Cuciuc spune

  Ieri seara a fost cutremur la Ischia

 6. Iov Marius spune

  Familii din Neamț găsești la tot pasul in toate blocurile!

  1. Georgiana M. Morariu spune

   Asa si care i problema?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate